Pur si simplu am zis ca nu mai injur si am reusit. ma rog... ma mai scap si eu uneori doar la nervi
Pai, mi-am dat seama ca fiind fata era destul de urat sa injur mereu, devenise ca un tic.
Asa ca m-am autocontrolat!
Pai, cred ca autocontrolul.
1. Sunt fata si e penibil sa injur. Cand imi venea ma abtineam, deoarece eu paream stupida. Mai bine o insulti pe acea persoana decat sa o injuri.
2. Asta nu stiu cum ti se pare(probabil la unii li se pare stupid), dar nu mai tin minte exact cine mi-a zis. Cand injuri(ma refer la cel rau) e ca si cum l-ai chema. Si cand ma gandeam ca e ca si cum il chem, nu mai ziceam nimic, ma abtineam. Fiecare acum cu parerea lui! Pupici!
Autocontrol...de cate ori imi vine sa injur gasesc o insulta mai inteligenta care sa o adresez, sau pur si simplu ma abtin si ma gandesc ca nu merita sa ii acord atentie
Ca fata este urat sa injuri. Eu injuram un timp foarte-foarte urat, devenise un tic, nu injuram atunci cand eram nervoasa, ci mereu, in orice imprejurare. Mi-am spus STOP. Am cautat pe net pareri, pe TPU, despre cat de urat este sa auzi pe cineva ca injura. Gandeste-te ca unii oameni mai sensibili(sau chiar unii copii) pot auzi injuraturile. Autocontrolul este cheia!
Pai mai intalneste`te cu o anumita persoana pe care o cunosti de curand si iti va fi nasol sa injuri fata de ea... sau vei incerca sa te abti. dar sa nu fie o pers care injura mai rau ca tine apropo. Bafta eu inca nu am scapat de aceasta manie.
Cred ca e o boala incurabila nu poti sa te tratezi de asa ceva.Sa iti spun ceva atunci cand injuri de descarci de energiile negative decat sa ti in tine si sa explodezi si la urma sa il iei/ o iei la bataie
Pai mai intalneste`te cu o anumita persoana pe care o cunosti de curand si iti va fi nasol sa injuri fata de ea ... sau vei incerca sa te abti. dar sa nu fie o pers care injura mai rau ca tine apropo. Bafta eu inca nu am scapat de aceasta manie.