| cioco1tweety a întrebat:

Intrebare pentru cei care termina acum clasa a opta: ce medie de admitere aveti, pentru ce profil optati si ce credeti...mediile de anul acesta vor fii mai mici sau mai mari decat cele de anul trecut?

ps.precizati si judetul din care suntetihee hee

5 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Acum 6 ani, când se dădea examen de capacitate (sau s-a numit "test naţional" atunci? dracu ştie!) şi când am dat eu la liceu am avut media de admitere 9. 48 şi am prins loc undeva pe la mijlocul clasamentului la cel mai bun liceu din judeţul Vaslui la clasă de matematică-informatică.
Totuşi, generaţiile de-atunci erau mult mai interesate (nu spun mai bune că doar aceiaşi oameni sunt, interesul scade pentru şcoală) decât cele de-acum.
Unul care avea 7. 50 atunci şterge pe jos lejer cu jumătate dintre cei care au peste 9. 00 acum!

| Derye a răspuns:

@Zafrina: cu media ta sigur intri la mate-info.

Media mea generala este: 9, 57 cu invatat 30% din timp. Nu cataloga pe cineva drept prost doar fiindca copiaza. De fapt copiind dovedesti ca esti destept. Ca stii sa furi fara sa te prinda. Esti trisor, dar cu siguranta nu prost.

Media mea de admitere este: 8, 9 si intru la mate-info!
happy

| Natassha a răspuns:

Buna.
Media mea de admitere este 9. 94.

optez pentru mate info bilingv engleza

parerea mea este ca mediile de anul acesta vor fi foarte mari. E bataie pe locuri.

app, sunt din Olt.

| zafrina a răspuns:

Media mea generala este 9. 76 insa media mea de adimitere este 9. 47 straight face mai am doar 3 sutimi pana la 9. 50 da nnah
m-au luat toti prostii fiindca la examene sau copiat
si le-a crescut astfel media de admitere
chiar daca media lor generala e cu muuuuuuuuuult mai mica decat a mea
life is life straight face
am muncit ca o proasta toti acesti ani
j acum spre sf
sa se intample asta?
dar nah
traim in Romania tongue
vreau la mate - info si daca nu intru ( doamne fereste)
intru la stiinte sociale
oricum liceul il fac laughing

| AlexSala a răspuns:

8, 25, Buc., mate'info. Sper sa scada.