Eu am dat la psiho.Nu recomand, e cea mai grea dintre astea.Cel mai uşor au spus toţi că a fost la sociologie.
Eu sunt la arhitectura, dar bacul e exact la fel.Pe mine ma tenteaza logica, adica mi se pare cea mai simpla dintre cele trei.Depinde la care te descurci mai bine, dar din cate stiu mai e si geografia, dar nu iti sugerez, pentru ca e mult mai mult de invatat.
Având in vedere ca o sa ma transfer curand, la filologie, aleg filozofia fara ezitare.
Si nu ma interesează dificultatea.
Poate sa fie cea mai grea materie din lume, daca imi place, la acea materie dau bacul.
Eu cred ca cel mai usor este la logica. Este o materie la care ori stii, ori nu stii, nu e ca la psihologie-filosofie cu interpretari. Materia nici nu e multa (doar clasa a 9a).
Depinde si unde dai, dar daca niciun din materiile astea nu are legatura cu facultatea, iti recomand ori logica ori geografia. Pe langa opinia personala, si o profesoara a recomandat acelasi lucru deoarece sunt singurele materii la care nu ai vreun text argumentativ sau ceva de genul, adica nu poti pierde puncte subiectiv. Pur si simplu, la astea 2 e ca la matematica, ai ce e in barem, puncteaza, nu ai, nu punctajeaza, aportul lor personal fiind 0 sau oricum mult mai mic decat la celalate materii.
Eu personal iti recomand logica, mai ales daca ai inteles-o in clasa a 9-a, deoarece sa-i prinzi putin spilu si e foarte usoara, merge repede, si n-ai asa de mult de tocit ca la geografie.
In plus, cand o sa vezi cat ai de invatta la romana si istorie, o sa cauti o materie unde sa tocesti cat mai putin.
Meh, de obicei cine da la logica ia 10. In general se da la logica.
Eu am dat la psihologie pentru ca imi trebuia pentru admiterea la facultate, am luat 9.50 dintr-o prostie de-a mea, dar a fost super usor daca ai invatat manualul de a 10a.