Imi place intrebarea ta
-Sa fie inalt
-Sa ma iubeasca.
-Sa se poarte bine cu mine.
-Sa arate cat de cat bine.
-Sa nu ma minta.
-Sa fie fidel
-Sa ma inteleaga
Cam asta ar fi
Pai. sa fie romantic & serios ... Brunet cu ochii verzi. peste 1, 65 Dar ce rost are sa visam la "baiatul visurilor noastre"? A trecut vremea cand visam la un print pe cal alb din nu stiu ce poveste. acum serios .cal alb? fetele de acum ar prefera un mercedes negru... oricum am imbatrani "waiting for the perfect man" pentru ca nu exista. Asa ca toate pretentiile mele se reduc la un baiat dragut care sa se comporte ok
Il am deja langa mine, si sunt foarte fericita alaturi de el, nu-l voi descrie deoarece voi produce multa gelozie pe aici.
Aca arata catusi de putin bine si daca are creier in cap incat sa nu te insele cu nu stiu cine orice fata, daca nu atunci dar dupa un timp in care sal cunoasca un pic, sar duce l el...desi acum mai nou daca arati bine poti avea orice fata, dar mai tarziu poate toate isi vor da seama k au gresit intr-un fel...
Pai ...Inalt,cu par mediu, sa se imbrace BINE, sa fie atent cu mine:X, romantic, FIDEL
Baiatul visurilor mele in primul rand nu exista... dar ce as vrea in primul rand sa ma atraga ceva la el .sa ma respecte sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt multe de zis oricum baiatul perfect nu exista
Pai baiatul viselor mele as vrea sa fie Cu parul mediu nu scurt ca nu imi plac baetii cu parul scurt.Sa tina cu adevarat la mine, sa se inbrace bine... Ce mai...Sa fie Frumos
Byutza_8714 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: