| Casian76 a întrebat:

Întrebare pentru persoanele care au dat și au luat bac-ul.
Cât timp acordați pe zi învățatului? Eu în jur de 5 ore și tot nu sunt convins ca-l trec

14 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Eu l-am dat și luat din prima în 2008. Nu am învățat nimic. Doar am frunzărit ceva la matematică. Sunt o serie de teste simple. Te stresezi prea mult. Dacă înveți cinci ore pe zi e imposibil să nu îl iei. Înseamnă că ești complet idiot.

| whatevernvm a răspuns:

Am învățat în ultimele doua săptămâni. Mai mult în ultimele zile. Norocul meu a fost ca prindeam chestii din clasa, aveam cultura generala și mi plăcea.

| Cosmin86 a răspuns:

Cam 3-4 ore pe zi si am luat 9.28

Cum puii mei sa nu-l treci, se pune intrebarea cat iei peste 9, nu daca il treci.

Examenele de la facultate sunt MULT mai grele decat bac-ul, bac-ul e o joaca de copii pe langa alea.

| XYZ02 a răspuns:

Du-te la un psiholog

| XYZ02 a răspuns (pentru XYZ02):

Psihoterapeut* am vrut sa spuns
Psihologul nu are nicio treaba.

| Monyyyyy a răspuns:

Eu dau bacul și nu cred ca e nevoie de 5 ore pe zi dacă ai învățat in cei 4 ani de liceu.Eu pana acum învăț in fiecare zi la mate și biologie in fiecare zi și la romana in ultima săptămâna. Daca te referi 5 ore pe zi atunci este bine dar nu la o materie Numa. Din ce dai?

| Casian76 explică (pentru Monyyyyy):

Matematica m2, romana și geografie

| Monyyyyy a răspuns (pentru Casian76):

Atunci nu e așa de greu, eu dau din biologie și sunt cuvinte grele

| ReZiSTorr a răspuns (pentru Monyyyyy):

E putin la romana in ultima saptamana.Mi-a luat un an scolar sa invat operele bine, nu retii nimic in ultima saptamana 100%

| Monyyyyy a răspuns (pentru ReZiSTorr):

Având in vedere ca le stiu 70 la suta Numa anii sa mi amintesc.Intro seara am învățat tot pentru simulare depinde de memorie, eu sunt buna la romana, in a 8 a nu am învățat nimic și am luat 8, 40 din ce am învățat in 4 ani. Depinde și de IQ

| Directioner99 a răspuns:

Eu am dat bacul anul trecut, l am luat din prima cu 8.Am invatat pe tot parcursul anului asa ca am facut o recapitulare in luna dinaintea bac ului.Nu m-am stresat prea tare sincer, ca as fi putut lua mai mult

| ArthurWarner a răspuns:

Nicu dacă ai putea sa înveți 24 din 24 tot nu ai fii sigur pe tine din cauza emoțiilor. Chiar dacă stiim foarte bine materia tot nu putem dormi noaptea de griji. Iti urez mult noroc la bac!

| Denisa1deni11 a răspuns:

Sincer, daca tu consideri ca nu esti pregătit, ti-as recomanda pe ultima suta de metri sa iei meditatii, o ora sau doua pe zi, sa rezolvi subiecte de bac cu cineva care se pricepe. Consider ca intr o luna o sa reușești. Acum depinde la ce nu esti sigur, daca e vorba de romana, repeta-ti operele pe fiecare zi. Nu trebuie sa stii fiecare idee exact cum e in caiet. Daca iti faci un plan de idei o sa le dezvolti singur. Daca lasi emotiile si te concentrezi strict pe examen, o sa il treci cu nota mare.

Întrebări similare