| LaMLaMlaMa a întrebat:

Intrebare:voi sunteti fffffffffff atasati de messanger? eu vas sfatui sa nu fiti.in cel mai bun caz ii felicit pe cei care nu au adresa de e-mail

Răspuns Câştigător
| Aditzu1988 a răspuns:

Nu prea e bine ce zici.Sa nu fii atasat de messenger e o chestie. Dar adresa de mail este foarte utila. Cel putin cand esti la facultatewinking in felul asta iei contact foarte usor cu profesorii.nu stai sa ii cauti prin toata Universitatea.

15 răspunsuri:
| cristiancristir a răspuns:

Nu cred ca e fericit cel care nu are adresa de e-mail. Acum e-mailul este o necesitate. Poti vorbi cu cineva care este in strainatate in loc sa dai bani pe telefon, poti trimite CVuri, fotografii etc. Este un lucru bun daca nu exagerezi.

| Alex_7297 a răspuns:

Orice lucru este bun, atâta timp cât nu se exagerează. Prin messenger poţi comunica mai uşor cu rudele / prietenii, eventual şi cu cei care sunt plecaţi în străinătate.Cum s-a zis şi mai sus este folositor pentru că nu trebuie să plăteşti. Poţi face foarte multe lucruri interesante care altfel ar fi imposibile sau foarte scumpe.
Bineînţeles nu e bine să exagerezi...

lolita
| lolita a răspuns:

Eu n vb pe mess foarte mult, doar strictul neceasar cu surorile mele. cum nu locuiesc in tara imi vine foarte bine sa ii vad si sa ii aud pe mess.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stau pe messenger mai mult de 30 minute pe zi adunate, si atunci pentru a ma juca sau sa vorbesc cu colegii. Nu am nimic cu cei care stau mult timp pe messenger(am colege care ies decat noapte din casa si ziua toata pe mess), asa vad ei perioada aceasta, si nici noi nu putem fi siguri ca ce facem este bine.

| gigiro a răspuns:

Care messanger? Te referi la mesaje instant? La care? Care iti face tie probleme? Daca e vorba de yahoo, e posibil, sunt foarte hoti si cam bagaciosi, americanii astia.

| Iulia_9015 a răspuns:

Nu sunt f atasata de messenger doar ca imi place sa comunic cu cei dragi...si nu cred ca acest lucru e ceva gresit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste si tu putin
daca nu ai avea id sau adresa de e-mail te-ai mia afla pe acest site?

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Foarte atasata si nu imi este rusine cu asta. Cum sa nu fiu? Daca nu s-ar fi intamplat, nu m-as fi putut loga aici ca sa-ti raspund la intrebare. Si nu m-as fi putut loga nicaieri altundeva. Ma refer la site-uri de muzica si de cultura in general. Nu as fi putut comunica cu proprii mei copii si nu as fi avut legatura cu prietenii plecati in strainatate. Nu numai de mess se pune problema, apropo, te-as sfatui sa scrii corect, ci de intreg internetul. Este, daca stim sa alegem partea cea buna, si nu suntem de fapt obsedati, un univers. O primavara frumoasa, si, daca nu te deloghezi, ne mai vedem pe TPU.

| UnuDoiTreiPatru a răspuns:

Cei care nu au adresa de e-mail nu au cum sa fie logati pe acest site. messengerul si e-mailul este foarte practic. intr-adevar e mai romantic corespondenta prin scrisori. si e cam scump sa vorbesti la telefon. parca tot messengerul e mai bun. in orice caz nu e vorba de abuzul de messenger, ci de a pierde timpul pe internet barfind sau stand pe site-uri de corespondare gen bascalie.ro sau hi5 cand poti face altceva cu viata ta.

| spiridus_7223 a răspuns:

Lady Gaga. cine vorbeste? tu;rolling on the floor
pai si tu ai mess

| daηă a răspuns:

Nu stiu ce mas face fara mail sau messlaughing

| mokaaa a răspuns:

Pai nu e bine sa nu ai adresa de mess pentru ca daca ai nevoie sa-i intrebi pe colegi ceva, nu potiwinking ma rog fiecare cu parerea lui.

| LaMLaMlaMa explică:

Apropo de h5 si facebook-ul:e foarte periculos ca sunt persoane care pot sa iti iau poza si sa ti-o schimbe.si am un prieten care da accept la toate persoanele.si,ce rost mai are sa iti faci cont sau ma rog pe h5 sau facebook daca poti sa cunosti o persoana in realitate? mai exista si hartuirea pe internet. daca vreti sa va documentati, intrati pe www.sigur.info

| Sparkzz a răspuns:

Ca majoritatea de aici scuzama dar nu cred ca ai dreptate emailul e o cale rapida de comunicare la fel si messangeru` deci daca nu iti pierzi timpul p mess vorbind cu ce sti ce persoane dubioase atunci sa stii ca messangeru e foarte foarte folositorbig grin

| LaMLaMlaMa explică:

Hai hai, ca deja e exagerat! eu ma refeream la altceva.adica sa stai la taclale cu prietenii fara sa iti faci temele etc. la asta ma refeream daca vreti sa stiti,,, desteptilor,,