| Wehrmacht a întrebat:

Intrebarea este la sfarsit.Azi la scoala a venit o tampita sa ne cauta de paduchi ca pe maimute(pe fete)eu sunt baiat dar am parul mai lung.Nu ft lung cam 9 CM. A venit tampita sa ma caute si pe mine.si a urmat o conversatie sa ii zic asa...:
-Tu, de ce nu te tunzi?(cu un ton din ala' de sictir)
-Nu imi place cum imi sta tuns.(toti colegii si prietenii imi spun ca imi sa bine asa cum sunt doar parintii si profii comenteaza)
-Dar toti baietii trebuie sa fie tunsi scurt.(De ce? e cumva ilegal ca baietii sa aiba parul mai lungut?)Nu sunt nici ciufulit ca sa zica
-Dar nu vreau sa ma tund si gata. E parul meu, fac ce vreau.
Dupa ce ca nu are nici o legatura cu scoala, tampita cica:Sa vina parintii la scoala ca este extrem de nesimtit si obraznic.
Ce ma? daca nu vreau sa ma tund ca arat ca un tampit sunt obraznic? E doar la mine in scoala sau in mai toate scolile daca spui nu cuiva si iti sustii parerea esti luat drept obraznic? Intrebarea este:Ce inseamna mah cuminte pentru astia? Ca pe vremea lui ceasca?

7 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Roacare, partidul te vrea tuns. Pe asta se bazeaza majoritatea persoanelor trecute de o anumita varsta. Oricum, ideea ii ignori.

| WebmasterR a răspuns:

Depinde si la ce fel de scoala esti tu, nu poti sti peste ce fel de tampiti dai, sfatul meu este sa le explici alor tai ca nu ai zis nimic si sa te inteleaga. Si eu am parul mai lung si nu am dat peste altfel de probleme, dar na.

Va rog intrati si pe blogul meu, doar dati click pe link:
http://tutoriale-ghiduri.blogspot.com/, VA ROG MULT DE TOT

| airlove a răspuns:

In primul rind - RELAX! Sa inteleg ca doamna ce te-a controlat e in virsta, deci e generatia veche...iar generatia veche are alte principii, alte valori, intr-un cuvint ei vad lumea ALTFEL.

Asa ca nu te supara pe ea! Las-o cu Dumnezeu...iar, tu, poarta parul cum vreiwinking Eu iti dau voiewinking

| Alemoni a răspuns:

Nu inteleg rostul intrebarii. Cu ce te putem ajuta?
Ai dreptate, daca tie iti place parul mai lungut nu este nimic rau. Totusi, pe profesori ii enerveaza parul lung la baietii.
Iar cuminte inseamna sa nu raspunzi urat, ceea ce tu ai facut atunci cand ai vorbit cu doamna aceea. Am o intrebare. asculti rock? De obicei baiatii cu rocku' au par mai lung. Este o simpla intrebare.
:-) Bafta~!

| GhostForest a răspuns:

Dau-o in spanac.Corpul tau,parul tau, foarfeca ta, splina ta.Fiecare se place asa cum ewinking

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Pe ea a deranjat-o ca ai zis-o intr-un mod cam obraznic acel lucru. Daca l-ai fi zis mai cu "bun gust" atunci probabil n-ar fi avut ce sa comenteze. Oricum, ea s-a luat de tine pentru ca na, nu te cunoaste si nu e obisnuita sa te vada cu parul lung. Probabil asa face cu toti baietii cu parul mai lungut. Na, lumea inca nu e obisnuita cu baietii cu parul lung, desi deja e cam o moda cu asta.

| programator010experimentat a răspuns:

Nu o baga in seama si gata.
Daca se ajunge mai grav, te poti duce la ISJ sa dai reclamatie scolii ( ai grija ce fel de scoala e, daca e din aia de tocilari, supune-te regulilor )