Daca el a vrut sa fie incinerat, sa.i acordam macar ultima dorinta...Acele persoane care zic ca este crestineste sa.l incinereze n.au nici o treaba. Daca omul era ateu si a vrut sa fie incinerat asta este..Doar nu a devenit crestin pe patul de moarte si a zis :"incinerati.ma pentru ca asa e crestineste", nu el pur si simplu a vrut sa fie incinerat si gata.Acei oameni nu au nici o treaba cu moartea lui si ar trebui sa taca si sa respecte geniul care s.a dus...
citez din ziarul libertatea
"era prin 1956, cred a fost o femeie care m-a ales sa fiu tatal copilului ei era maritata roxana gheata se numea ea a nascut un baiat sunt convins ca ere al meu"
a murit cu regretul ca nu si-a cunoscut baiatul
in ziar mai scrie ca din cenusa umana nu se poate extrage adn-ul si sotzia lui a acceptat dorinta lui de a fi incinerat si pentru faptul ca ar vrea sa evite un eventual proces de paternitate legat de un fiu nelegitim
Nu a zis nime ca asta a fost ultima dorinta. Familia lui a zis ca el a zis asa ca sa nu il ingroape.Sunt poze in care el pupa sfanta vanghelie si crucea(arhiva personala). Dovada ca era crestin.Atunci din atatia bani de mostenire nu putea sa ii faca acolo o groapa mica? STIU CA TU AI DEJA UN RASPUNS! SI VREI SA AUZI DE LA MAI MULTI CA OAMENI ACEIA ERAU PROSTI, DAR DEFAPT EI STIAU CE SPUN.CAND DAI UN RASPUNS PE TPU II ZICI DEFAPT CE VREA SA AUDA.SI TOATE RASPUNSURILE SUNT PENTRU CA NU II SUPORTI PE ACEI OAMENI.MACAR RECUNOASTE! DECAT SA TE LUNGESTI MAI BINE SPUNEI : CINE CREDE CA ACEI OAMENI SUNT PROSTI SA ZICA EU.