| cataetare34 a întrebat:

ITALIANA O INVEȚI USOR SAU GREU MIE MI SE PARE UN PIC GREU CAS DEBEA LA INCEPUT VOUA CUM VI SE PARE ACEASTA LIMBA. FUNDA

Răspuns Câştigător
| HeLp222 a răspuns:

Eu locuiesc de putin timp in Italia. E greu la inceput,dar inainte sa ajung aici am cautat pe internet verbe,cuvinte de baza,formule de salut,si mi le-am notat. Si depinde si de persoanele cu care vorbesti in italiana. Daca un om vorbeste clar si foloseste cuvinte usoare pe care deja le stii,vei putea comunica cu el. Daca e un om care vorbeste mai repede,mai neclar,incet sau foloseste regionalisme sau dialect,o sa ai dificultati in a intelege ce spune. Dar daca tu ai o baza formata, nu trebuie neaparat sa vorbesti bine gramatical la inceput, poti sa mai faci mici greseli, ei vor intelege, din moment ce esti abia la inceput. big grin Bafta

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa incepi cu limba romana.
Dupa aceea italiana se invata destul de repede ca sa te descurci in vacanta, sa comanzi la restaurant etc.

| PreaTareღ a răspuns:

E ușoara daca vrei poti prefera Spaniola

| EchoDemon a răspuns:

Seamana cu spaniola si cum stiu spaniola mi se pare usoara.

| cataetare34 explică:

Bâ Daniel taci din gurâ dacâ am greşit oleacâ asta e toți greşim nimeni nu-i perfect

| SilvesterS16 a răspuns:

E usoara, se aseamana foarte mult cu romana dar cel mai bine o inveti daca te uiti la programe TV italiene

| SilvesterS16 a răspuns:

E usoara, se aseamana foarte mult cu romana dar cel mai bine o inveti uitandu-te la programe TV italiene

Întrebări similare