Nu poti face nimic (aici vorbesc din experienta). o sa vezi ca dupa ce o sa ii spui, o sa te simti mai usurat imediat. cel mai bine, fa-o fata-n fata, nu prin mess (nu repeta greselile mele!). treci peste timiditate si spune-i, e mai bine mereu sa spui ce ai pe suflet!
Stiu ca nu ai curaj sa ii spui ceea ce simti dar trebuie sa o faci, asta daca nu mai vrei sa suferi. o pers pe care o iubesti nu o poti uita asa de usor.mergi si spune. i ceea ce simti pentru el, poate ca si el simte acelasi lucru pentru tine, dar n.are curajul sa iti spuna... daca te respinge(pentru ca exista si varianta asta) vei fii mult mai eliberata...si daca te respnge, noi suntem aici sa te consolam...multa bafta si anunta.ne si decizie ai luat
Sa ii spui. Daca sentimentul e reciproc, incepeti o relatie, daca nu, macar stii pe ce teren te afli. Eu am crezut mereu ca mai rea decat respingerea e incertitudinea.
Daca nu ii spui inseamna ca sti, ca nu ar vrea sa fie cu tine ca altfel nu inteleg de ce nu i-ai spune.
Si mai ales ca suferi dupa el, incearca sa-ti cauti pe altcineva la care sa ti iar el la randul lui sa tina la tine.
Stiu cum e ca si eu am simtit acelasi lucru. Am tot amanat si pana la urma s-a cuplat cu altcineva. Daca as putea sa o iau de la capat i-as spune (n-as avea curaj sa-i spun fata in fata, insa cred ca i-as scrie o scrisoare), cu riscul ca sa fiu umilita. Deci spune-i desi trebuie sa te gandesti si la faptul ca ar putea sa nu simta acelasi lucru si sa fi dezamagita.
Twrong întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Curiosul999 întreabă: