anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubitul meu e anul 1 de master si exista posibilitatea ca in mijlocul semestrului II sa plece in America pentru 6 luni. Neputand sa isi dea examenele se gandea sa inghete anul.
Se poate ingheta anul in primul an de master, in semestrul 2? E integralist si este si la buget.
Sau in cazul in care si-ar retrage dosarul, in momentul in care s-ar reinscrie ar mai intra la buget?
Inca nu doreste sa intrebe la universitate pentru ca nu e nimic sigur cu plecarea si ne-am gandit sa cerem pareri in cazul in care cineva cunoaste.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca retrage dosarul, o ia de la capat cu admitere si tot tacimul. Intra la buget numai daca mai are media necesara in acel moment. S-ar putea sa apara altii cu medii mai mari si sa nu se mai incadreze. De intrebat, poate intreba la universitate, pentru ca asta nu il obliga cu nimic.

2 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Exat in situatia asta a fost si nepoata mea. A fost la facultate, la buget.Un an a fost plecata in Olanda.A,, inghetat'' anul. Apoi a reluat de unde a inceput.Dar cred ca nu trebuie sa aiba restante.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Aaa; era in anul doi, iubitul tau la master, dar cred ca e acelasi lucru.