| Amelia87 a întrebat:

Joi am prezentarea tezei de licenta, ce emotii ma incearca! Noptile astea nici nu pot dormi de emotii :-ss

Stiti vreo metoda sa trec cu bine si peste asta?

8 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Nu exagera cu emotiile.Repeta prezentarea in oglinda sau inregistreaza -te.Vei fi astfel mai sigura.Peste cateva zile vei rade de propriile emotii.Succes! Mira

mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este sa stai linistita, daca pana acum ai trecut cu bine toate examenele nici de acum incolo doar un singur examen nu are de ce sa-ti faca probleme, seara inainte de somnic ia si bea o cana de ceai de tei te va linisti, incearca sa fii linistita lasa emotiile deoparte, nu te vor ajuta cu nimic.Stai linistita nu este... atat de negru precum pare, vei vedea ca va fi mult mai usor.Bafta mult si noroc, sa ne anunti si pe noi ce ai facut la examen.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sa fii convinsa ca totul o sa fie bine, doar nu e primul examen din viata ta.Iti urez multa bafta, la fel si Irinei.

auran
| auran a răspuns:

hee hee ei, trece si asta. Mi-amintesc de vremea cand eram in aceeasi situatie - inainte de a sustine lucrarea, indrumatorul meu de proiect mi-a dat un puf dintr-u spray cu calmant de la herbalife si am fost atat de calma ca m-am luat in gura si cu decanul rolling on the floor - dar, la faza asta nu am luat decat 8 desi meritam mai mult angry
Bafta iti tin pumnii

| Irina a răspuns:

Multa bafta! Eu am luni.

| monyk a răspuns:

Buna, incearca sa nu te mai gandesti atat de mult, relaxeaza-te si fa ceea ce iti place.

| maria a răspuns:

Sa bei niste ceai, preferabil de tei sau o cana de lapte cu miere, sa spui o rugaciune ( daca esti ortodoxa sau catolica : Tatal Noastru / Crezul) sau sa citesti ceva usor, ca sa te mai detensionezi.Iti doresc mult succes si fruntea sus, va fi bine. Poti eventual, sa vorbesti cu un prieten drag sau cu o prietena si desigur, sa asculti muzica preferata care sa te relaxeze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, in primul rand, rugaciunea"tatal nostru"(daca o stii), roaga-te(cu credinta si din tot sufletul) lui Dumnezeu sa iti ierte pacatele(caci toti avem pacate), promite-I ca nu le vei mai face(si nu le mai face!), roaga-L sa te ajute, si, eventual, poti sa iei cu vreo1/2-1h(ora)inaintea examenului un Antistress sau un extraveral, sau chiar ambele, daca nu reusesti sa te linistesti; acestea sunt din plante, si nu creeaza dependenta. Dar incearca sa -ti controlezi si tu starile astea.Mult succes, si iti tin pumnii(sincer).