Buna.Daca ai luat mereu note asa mici, e clar ca nu ti-ai dat niciun interes pentru materie. Poti incerca sa-l rogi sa te asculte pentru inca o nota.Stai linistit ca nu esti nici primul si nici ultimul care trebuie sa dea in toamna.La anul concentreaza-ti efortul astfel incat sa nu mai ajungi aici.
Și abia acum ți-ai dat seama că nu vrei să rămâi corigent? Cât timp ai luat notă proastă după notă proastă nu te-a preocupat problema?
De unde să știm noi dacă mai este dispus să te asculte în ultima oră? Mai ales dacă sunteți și mulți în situația asta, când să vă asculte pe toți?
Încearcă, roagă l sa te asculte, chiar dacă nu o sa meargă măcar vede ca te strădui. Încearcă sa fii cu bun simt și sa arăți ca ești un elev cuminte, profesorii sunt mai toleranți cu elevii care nu creează probleme. Pana la urma nu contează dacă ramai corigent, împortant este sa treci corigenta, și dacă te vede ca ești la locul tău cu siguranță va fi mai îngăduitor.
Este joi. Eu stiam ca s-au încheiat mediile de miercuri cel târziu dar na.
Nu prea ai sanse
Îți trebuie 10, ca să îți iasă 5.
Și pentru nota asta trebuie sa te pregătești super bine, ii poți propune profesorului de la clasa asta și vezi ce spune.
Dacă nu, asta o sa fie învățătură de minte sa te implici puțin mai mult din timp.
Poti propune un test rapid sau un exercitiu la tabla, pentru toti colegii ale caror medii nu sunt de promovare.
Cu siguranta daca pui problema colectiva, ci nu particular, o sa va mai acorde o sansa si poate va fi indulgent cu voi, in functie de clasa, profil.
Bună,ce clasa ești? Asa am pățit și eu săptămâna aceasta, la matematica, și am și examenul. vorbisem cu profa ce mai pot face..pt medie..si dădea din umeri.Dar totuși m-a trecut..Trebuie sa vorbească și diriginta cu el, dar și părinții.
Mentionez ca la scoala mea mediile se incheie pe 22, pentru ca avem si practica
Anonimul151 întreabă: