| aBunnyMind a întrebat:

La câte materii eşti în stare de corigenţă (fiţi cât se poate de sinceri)?

12 răspunsuri:
| DEBrown a răspuns:

In situatie de corigenta? Nu am nicio nota sub 7 momentan...sunt clasa a XI-a. Pot adauga, ca nu invat acasa decat la cele de profil, matematica, informatica, fizica, restul le invat in clasa in alte ore sau in pauza. Si nu, nu am fost pana acum corigent la vreo materie.

| LoveForShania a răspuns:

La fizica.
Am o profa a dracu de rea, nu sunt decat doua fete in clasa care au note peste 5, in rest numa 3 si 4.
Am un 2, un 4 si trebuie sa iau un 8 ca sa-mi iasa.

Mi-a zis profa ca trebuie sa fac un portofoliu pentru nota aia, care trebuie sa contina 6 referate, 2 modele de pliante si curiozitati.
Poti sa-ti imaginezi? straight face

Deja am facut 3 referate, de miercuri pana azi.
Pana luni trebuie sa il duc.
Iti dai seama, fiecare referat trebuie sa aiba minim 2 3 pagini.

Weekendul asta va fi groaznicccc!

| LoveToHate a răspuns:

La niciuna.Nu-mi explic cum poate cineva sa ramana corigent, unii chiar nu sunt in stare sa ia un 5. JALNIC.

| Vans a răspuns:

Niciuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La niciuna.

Răspuns utilizator avertizat
| Answer17 a răspuns:

Matematica asta...

| huuu a răspuns:

La istorie'

| Madsss a răspuns:

Nu sunt in stare de corigenta, dar imi spun si eu oful aici.
O profesoara de nenorocita, mi-a distrus media la franceza si tot interesul pentru acea materie, mentionez ca anul trecut am fost olimpica, mi-a dat unu ca m-am uitat in caiet inainte sa ma asculte. Cu ce rost strici media unui copil si interesul pentru materie, acum sincer, daca era naiba in timpul unui test... M-am saturat de sistemul asta de invatamant de... ( desi sunt si profesori de nota 10, care isi dau interesul ).
Acuma urasc franceza, la ora stau cu frica, dezgust si plictiseala.

| BogatasuDeKat a răspuns:

Matematica

| rareslord123 a răspuns:

1 (fizica)

| AndraMariia a răspuns:

La nici una big grin