| mihai99999 a întrebat:

La ce facultate sa dau daca la chimie sunt cam varza la fizica sunt 0 barat la biologie nu suport definitiile acelea in latina, la franceza 0 absolut sa engleza mai stiu cate ceva dar nu pot tine o discutie cum trebuie la mate mai stiam acum m-am rupt de tot la romana nu ma pasioneaza la sport nu sunt prea bun la informatica stiu sa lucrez pe PC(nu doar jocuri)dar nu le am cu limbajele acelea de programare(profa vorbeste pe alta limba pentru mine)media la bac la romana o sa fie in jur de 7-8-9 la mate de la 7 in sus la chimie vreau sa dau la cea din a 12-a si a 9-a care sper sa iau 5 si mediile din clasele 9-12 sunt in jur de 8.30.HELPPPP!

6 răspunsuri:
| didiDia a răspuns:

La niciuna. Du-te pe camp si impusca-te. Acuma pe bune, cum poti sa fii atat de prost incat sa nu te pricepi la nici o materie? Asa ceva n-am mai vazut. Faci umbra pamantului degeaba.laughing Din cauza celor ca tine se duce Romania de rapa.

| didiDia a răspuns:

Eu vorbeam despre tine, nu despre mine in caz ca nu ai observat.

| didiDia a răspuns:

Te-ai recunoscut pe tine in afirmatia asta din cate vad. Eu de bine, de rau, am terminat o facultate decenta si am un serviciu respectabil. Insa tu? Tu? E doar gura de tine, pustiule fara creier.

| didiDia a răspuns:

Ti-am zis ca te vezi pe tine in acest calificativ oribil. Have fun, kid!

| alexuts28 a răspuns:

Vanzator la McDonald's rolling on the floor Nu poti urma nicio facultate daca tu nu stii nimic happy Poate vrei sa te faci tractorist si nu stii cum.Serios acum, nu te supara pe mine ( nu ca m-ar interesa) dar ar trebui sa te pui cu burta pe carte ( nu una goala inauntru ).

| Estera123 a răspuns:

Da la o facultate cu profil economic laughing. Psihologie, Agronomie(zootehnie, inginerie economica, turism agroalimentar-parca asa se numea- etc.), Turism, Constructii