Cauta ceva legat de gastronomie. Totusi, nu inseamna ca daca absolvi "mate - info" nu ai sanse sa te faci bucatar.
Buna! La orice liceu, pentru. a fi bucatar ai nevoie doar de un curs care dureaza cateva luni. Cauta pe net: curs bucatar si vei gasi mai multe detalii despre asta.
Buna daca doresti sa te faci bucatar mergi la un liceu Economic cu profil de Turism si alimentatie publica ( eu sunt la liceul asta dar pe turism ) si din clasa a 10-a ve-ti fi impartiti pe 2 profile : Alimentatie si Turism. Doar in clasa a 9-a toate clasele te Turism si Alimentatie au aceeasi materie. Daca vrei sa aflii mai multe ma poti intreba.
La un liceu economic. Îți recomand Liceul Viilor din București. Site-ul liceului: http://www.colegiulviilor.3x.ro/
La un liceu cu specialitate tip bucatar camerier etc cauta in judetul tau liceeul pe accest profil
Poti cauta un liceu culinar, gastronomi sau orice liceu..Nu cred ca exista vreun liceu cu profil specific gastronomic...
Vii la mine acasa XD mereu am avut fantezii in bucatarie, deci te platesc si o sa-ti si placa
PisSsicutTtzza întreabă:
anonim_4396 întreabă:
daniel2987139 întreabă: