| Annitu a întrebat:

La ce liceu trebuie sa dau ca sa devin psiholog?big grinlove struck

Răspuns Câştigător
| MisterKat a răspuns:

Nu prea conteaza proflilul liceului pentru viitoarea cariera, dar ai putea sa dai la filologie (plus ca din a 11-a nu mai faci nici mate, fizica, chimie, bio, dar faci latina din a 9-a pana in a 12-a si literatura universala din a 11-a si nu e greu deloc, eu am media 8 la latina si la literatura universala si nu ma prea stresez cu scoala, plus ca sunt la un liceu cu destule pretentii, Colegiu National.) sau la stiinte sociale (dar faci mate din a 9-a pana in a 12-a, si latina faci din a 9-a pana in a 10-a)
Oricum, mult succes si sa faci alegerea pe care tu o doresti, sa iti alegi liceul care ti se pare tie ca e cel mai potrivit pentru tine!
Succes!

PS. Faci si in liceu Psihologie din clasa a 10-a, 2 ore la uman-filologie, 3 ore la stiinte sociale, si 1 ora la mate-info, alte specializari.

15 răspunsuri:
| Annitu explică:

Aha..nu stiambig grin Va multumesc tuturor!:*

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ti s-a raspun s corect! Mai adaug ca este preferabil sa faci un liceu uman, dar sa si ai "aplecare" catre oameni, sa ai rabdare sa asculti, sa vrei sa ii ajuti, sa iti placa sa feflectezi al toate cele ale sufletului ciudate unduiri, sa poti simti si avea compasiune si altruism, ca sa te poti bucura de ajutorul dat altora, in sine, in primul rand, si NU DOAR pentru ca esti platit! E bine sa poti avea un vocabular si o cultura bogata, si sa te poti exprima corect, fluent, plastic, metaforic, sa poti aprecia muzica clasica, etc...

| anonim a răspuns:

Nu conteaza liceul.trebuie sa urmezi o facultate.

| kh1ss a răspuns:

Liceul nu prea conteaza

| borsec a răspuns:

La ce facultate mai bine zis.La facultatea de psihologie, asa se numeste.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Buna
poti face orice liceu vrei tu
dar iti trebuie facultatea de psihologie
bafta
:*

| GreenSky a răspuns:

La un liceu cu profil de stiinte sociale...acolo se studiaza psihologia si umanitatea...
si eu tot la un asemenea profil vreau sa intru dar nu pentru pshihoolg...mai mult pentru politica...laughing

| Cryss a răspuns:

Nu conteaza liceul happy, desi ti-as sugera sa mergi la un profil gen filologie happy pentru ca faci materii ce o sa te ajute in a devenii psiholog, eu cel putin asa cred happy. Dupa ce termini liceul mergi la o facultate de psihologie big grin pana atunci ai timp sa te mai gandesti la care happy.

| tukhey23 a răspuns:

Nu stiu, sincer...hee hee

| dinusinziana a răspuns:

La un liceu cu profil socio-uman happy.si in fond nu conteaza liceul.conteaza sa ai un liceu.materia se recupereaza in timp. psihologia se invata in ani buni happy concentreaza-te pe tezele cu subiect unic momentanwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Facultatea conteaza nu liceul. Poti sa faci orice liceu si sa faci Facultatea de Psihologie. DECI FACULTATEA NU LICEUL!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Trebuie să urmezi Facultatea de Psihologie pentru a deveni psiholog și asta după absolvirea unui liceu în prealabil.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Liceul conteaza prea putin... facultatea de psihologie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteza ce liceu faci
Eu acum dau la psihologie si eu vreau sa fiu psiholog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dd