Si eu am cam aceleasi medii si m-am gandit sa ma duc la mate-info/stiinte ale naturii.Ce poate fi as greu? Ai mai putea alege economicul.
Mai intai te gandesti ce ai vrea sa faci in viitor, personal ti as recomanda mate info, ai calea deschisa catre aproape toate facultatile
Daca nu te pasioneaza latina nu e bine la Filologie,daca nu-ti place fizica e cam greu la Stiinte ale Naturii, iti recomand Stiinte Sociale, se pune accentul pe romana, istorie, limbi straine si materiile specifice profilului(logica/psihologie/filosofie etc.).
O zi buna.
Da, spre Stiinte ale naturii pentru ca ai note mari la Biologie, Chimie si iti place Matematica.Dar ai putea merge si la Stiinte sociale.
Daca tu crezi ca te poti descurca la biologie, fizica si chimie atunci stiintele naturii sunt pentru tine. Fizica iti trebuie mai putin, dar in principal biologie si chimie mananci. Si mate vei face, dar nici chiar ca la mate-info.
Poti sa mergi pe profil uman, stiinte sociale, astfel nu dai teza la latina, daca de asta fugi, iar stiintele naturii e la fel un profil pe care l-ai putea pentru ca te pasioneaza biologia.Deci unul din cele doua, depinde insa de liceul la care vei merge si, evident, conditiile de admitere.
Eu sunt la mate-info de 2 ani si este destul de greu si materia este grea ( ma refer la mate ) iar eu am luat 9, 85 la examen si am terminat cu 10 la mate in toti anii de gimnaziu. Stiinte ale naturii ti se potriveste ( parerea mea ) si nici nu este asa de greu. Spar ca te-am ajutat cat de cat.
Buna eu unu` sunt la liceu si la ce medii ai cel mai bine ar fi sa optezi pentru filologie intensiv engleza eu la profilul asta sunt si e foarte usor + ca din clasa a 10-a scapi de matematica, chimie, biologie etc. materiiele astea cu cifre Funda?
Isvziwbdj întreabă: