| Lolalol a întrebat:

La ce scoli din Iasi nu se da bac-ul la matematica, fizica, chimie si biologie?

7 răspunsuri:
| Trynda a răspuns:

Ce vrei tu e imposibil. Vrei bac la sport? De mate poti scapa cu filologia dar e mai nasol cu limbile.

| cooldreams a răspuns:

Draga, BAC la mate se da IN TOATE LICEELE DIN TARA! Tu incurci notiunea de profil cu cea de liceu ce naiba! Daca vrei sa nu dai bacul la mate, du-te la profil uman. Absolut toate liceele cu filiera teoretica au profil uman (chiar daca e vorba de 2 sau 8 clase). Intra pe edu.ro sau asteapta inca un an, cand vei primi brosura cu absolut toate liceele din orasul tau si atunci vei putea alege in functie de preferinte si medii, liceul pe care-l consideri cel mai potrivit pentru tine. Oare la cate intrebari mai e nevoie sa dau copy-paste la raspunsul asta?!

| JokerMato a răspuns (pentru cooldreams):

Nu-i adevarat! Daca dai la filologie nu dai BAC la mate draga desteapt-o!
Draga LOLA si eu sunt din Iasi la orice liceu, daca intri la profilul FILOLOGIE nu vei da BAC la mate si la celelalte chestii in afara de biologie, la aia trebuie sa dai, nu mai stiu sigur.Deci asculta la mine nu la don-soara asta Buk...

| LolaLollita a răspuns (pentru JokerMato):

Desteapto*

| cooldreams a răspuns (pentru JokerMato):

Si filologie ce crezi ca e, desteapto? nu tine de uman?! mai gandeste-te inainte sa vorbesti! si nu exista profilul filologie, exista profilul uman cu specializarea filologie! habar n-ai pe ce lume esti! acum de cine ascula?!

| JokerMato a răspuns (pentru cooldreams):

Mate-info si celelalte sunt la REAL desteapta lu peste angry

| Ionut_ȚuȚu_1994 a răspuns:

La petagogic thinking
din cate stiu si pe profil uman. se da romana, istorie, geografie