Dupa cum spuneti voi, adica ca la orice compunere trebuie titlu, si la a prima compunere (unde aveam de demonstrat ca e basm) trebuia...
Daca ati fi facut niste modele de teste ati fi observat ca la unele subiecte unde-ti cere sa faci compuneri scrie clar "2 puncte se acorda pentru alegerea unui titlu adecvat compunerii!"
So, NU trebuia titlu!
Nu cred ca trebuia.
In barem nu se specifica nimic de titlu si nu se acorda vreun punctaj pentru titlu.
Bafta
Aia cu natura? Nu trebuia titlu trebuia sa o faci pe tema "natura" asta era un fel de titlu.
Aia cu natura? Nu trebuia titlu trebuia sa o faci pe tema "natura" asta era un fel de titlu
Compunerea la Subiectul al 2-lea era vorba un Tablou de Primavara.Si da trebuia titlul si la Compunerea la Subiectul 1 trebuia titlul
Normal.Tu ai mai vazut compunere fara titlu? Nu are un titlu sus doar daca este fragment.
Chiar daca nu se specifica, ...toate compunerile au un titlu.
Nu cred ca vor scadea pentru asta, daca o vor face sigur va fi putin 0, 20 ceva in jur
Teoretic trebuia pentru ca o compunere are si titlu.Depinde daca ei au in bare, mu` de corectat sa scada daca nu are titlu.
Pai nu se specifica dar e o compunere libera nu e argumentare dar trebuia titlu.eu asa stiu...
Nu cred, de obicei se specifica de exemplu sa dai un titlu expresiv compunerii sau ceva de genu, dar acum nu s-a mentionat nimic.
Nu trebuia titlul ...in cerinte nu a cerut titlu dar eu am pus unul, aproape toti nu au pus titlu dar nu ti-o poate considera o greseala