Avem acelasi gand in privinta viitorului, eu tot la criminalistica vreau sa ajung. Deci... academia de politie trebuie sa o termini iar apoi sunt cursuri de criminalistica... psihologia e foarte importanta(limbajul trupului, culorilor), sper sa ne vedem acolo!
Ce tare, un obiectiv comun. La psihologie cred ca e mai usor, din punctul meu de vedere, dar nu e usor sa intrii in mintea unui criminal. La partea cu biologia si chimia mi se pare mai greu. Poate ne vedem. :]]
Aha, m mai suni... Prin spiritism vorbim.
Nu ma ma duc in rai si iib cer lu sf Petre un mobil si gata sau in caz ca jung la dracu te sun de pe fix
Buna!
Din cate stiu criminalistica este legata de medicina, politie si psihologie.
E destul de greu sa ajungi acolo dar nu imposibil.
In primul rand, trebuie sa fi terminat scoala de politie (preferabil o academie de politie sau o scoala de politie) sau o universitate sau facultate de drept.Trebuie sa fi apt mental si fizic deoarece nu e o meserie usoara si ai nevoie de ceva sange rece.
Seamana cu meseria de detectiv doar ca este pentru infractiunile legate de crime.
Sper ca te-am ajutat!
Materiile specifice sunt biologie (anatomie) chimie si fizica si cred ca ar fi si matematica pentru ca se cam leaga.