Aaaa..pai atunci la FEAA e pe baza de bac, acum vor sa faca ceva ca sa se dea un test inainte ca sa poti sa intri la o facultate dar speram sa nu bage asa ceva ..ca si eu vreau ceva inginerie si tot pe baza de bac se ia sper ca te-am ajutat succes
Depinde de facultate. la unele se intra doar pe medii, la altele doar pe bac, la altele la media dntre aceste doua, si la unele pe baza de admitere
Cu o medie intre cele 2.
la unele facultati nici nu conteaza BAC-ul, decat daca l-ai trecut conteaza
FEAA sau... ceva pe acolo
Notele din anii anteriori de studiu nu mai pot fi luate în calcul, ca până acum.
Aaaa..pai atunci la FEAA e pe baza de bac, acum vor sa faca ceva ca sa se dea un test inainte ca sa poti sa intri la o facultate dar speram sa nu bage asa ceva ..ca si eu vreau ceva inginerie si tot pe baza de bac se ia sper ca te-am ajutat succes
Media de la liceu nu mai conteaza la nici o facultate. Cea de la bac la majoritatea, la unele numai media de la bac chiar.
La medicina si drept de ex se da si examen pe langa media de la bac.
Din cate stiu eu se face o medie intre notele la bac si ce medii ai avut in clasele 9-12
Cu media de la bac, notele din anii anteriori de studiu nu mai pot fi luate în calcul, ca până acum.
CRISTINA_5101 întreabă:
Silviunebunu întreabă: