Le incepi de la 0 deoarece spre deosebire de engleza, franceza si germana aceste limbi sunt mai putin cunoscute la noi si nu se fac in toate tarile, dar nu vor sta foarte mult sa explice chestii elementare cum ar fi conjugarea verbelor a fii si a avea deoarece se considera ca aceste doua limbi sunt usoare! Eu te sfatuiesc sa optezi pentru aceste doua limbi deoarece vor deveni mai puternice decat rusa sau poate chiar germana pe viitor! Creste numarul vorbitorilor de spaniola si portugheza si creste si cerinta pentru studierea acestor doua limbi! Multa bafta!
În legătură cu creșterea cerinței pentru vorbitorii de portugheză și spaniolă sunt de acord, dar ai cumva habar dacă măcar primele lecții sunt de acomodare cu limba? La modul cel mai serios nu știu nimic în portugheza iar în spaniolă dacă știu 3 4 fraze simple e bine. Vreau sa fiu sigur ca dacă mă specializez pe aceste două limbi le pot învăța în întregime acolo și nu îmi sap singur groapa să ajung într-o clasa cu oameni vorbitori de portugheza si spaniolă iar eu sa ma uit pe pereți.
Nu este foarte mare diferență între ele dar in portugheza accentul este mai ciudat, ca in franceza! Trebuie totuși sa știi câteva fraze pentru ca profesorii la facultățile de limbi străine sunt puțin severi și nu vor sta la primele lecții mult timp! Învață conjugarile la verbele a fii și a avea, sa te prezinți și lucruri simple cum ar fi culorile, lucrurile din casa, părțile corpului, hainele! Îți vei impresiona profesorii, dacă ai și ureche muzicala le vei prinde imediat! Multa bafta!
alexuta111 întreabă:
CordovanRaul întreabă: