| ZaKid a întrebat:

La liceul unde dorsesc eu la profilul dorit se intra cu media 7.25 si sunt 84 locuri si mai este un profil cu media 7.33 cu peste 200 locuri.
Diriginta mi-a spus ca pot incerca sa pun prima optiune liceul acesta, eu avand media 7.02, avand in vedere notele care s-au luat la examenele nationale.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pune liceul respectiv pe primul loc, s-ar putea ca diriginta sa aiba dreptate. Poti pune apoi si alte licee, inca 3-5, pe profilul dorit. Succes si numai bine!

3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Sperante intotdeauna exista si s-au mai vazut surprize. Oricum sunt foarte multe locuri, eu cred ca intri mai mult ca sigur.Sunt medii de admitere si de 3, 4, 5.Ideea e ca pe foaia aceea tu sa ai cat mai multe optiuni puse ca in caz de nu intri intr-o parte sa nimeresti in alta parte unde sa fie bine, unde ai vrut si tu, nu unde te da sau sa ramai nerepartizat. Pune-le pe amandoua pe foaia de optiuni.Bafta! happy

| mixxjim a răspuns:

Si daca pui primul liceul la care vrei tu si al doilea cel cu 200 de locuri cum e? nu ajungi tot acolo daca nu ai loc la primul? ca si eu am facut invers si pe urma m-am ofticat, ca puteam intra unde vroiam eu. chestia nasoala e ca nu poti sti niciodata, mai bine se dadea examen de admitere la licee, stiai direct ce locuri si ce sanse ai, ca asa-ti poti schimba intreg cursul vietii pentru 2-3 sutimi diferenta... eu l-as trece pe cel dorit primul si imediat pe cel apropiat cu locuri multe, important e sa treci optiuni multe sa nu ramai cu ce-o pica. succes!

| mixxjim a răspuns:

Ei, cum e, unde-ai intrat pina la urma? ca tocmai am vazut o postare in care cineva povestea cum a patit exact ce vorbeam noi, nu a pus prima optiune liceul pe care-l vroia si acum a vazut ca s-a intrat cu medie mai mica decat cea pe care-o avea si-i pare rau. la tine cum e?