| Anonimul151 a întrebat:

La liceul unde sunt, premierea se face de fiecare dată la începutul anului școlar, în septembrie. Știu ca poate o să vi se pară ciudat, însă și mie mi s-a părut la început.

Cand am luat vacanța, am terminat clasa a 9 a. Media generală pe care am luat-o este 8.02, problema este ca nu mi-a zis diriginta dacă am luat mențiune sau ceva de acest gen. Nu știu la ce medii se dau premii, mențiuni etc pentru că s au schimbat foarte mult lucrurile. Nu am fost anunțat nici eu, dar nici alți colegi care au avut media mai mare, drept pentru care nu știm nimic despre asta.

Îmi poate spune cineva dacă am luat mențiune sau ceva de acest gen?

Se zicea ca la ceva medii ( nu știu care sunt acelea ), însă dacă nu mă înșel ceva peste 7.50 se dădeau ceva burse. E adevărat?

Ce bursă e aceea?

Repet, nu știu cum stau lucrurile deoarece sunt prea multe schimbări. De aceea nu aș vrea răspunsuri la mișto sau ceva de acest gen.

20 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Violleta2022 (fosta Jassmina) da raspunsuri aiurea. Premiile se dau dupa medie. Daca tu ai 8, 02 si ai cea mai mare medie din clasa iei premiul unu. Daca ai 8, 02 si esti al 10-lea in ordinea mediilor nu primesti nimic. Asta-i logica.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Despre burse citeste aici hotararea adoptata in 2021: https://www.edupedu.ro/......educatiei/

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Wr3nch a răspuns:

Poate burse sociale sau alea gen ''Bani de liceu''. Dar de merit sigur nu.

| Anonimul151 explică (pentru Wr3nch):

Bursa sociala e altceva. La bursa asta s-a făcut un dosar, și pe baza lui se dă acea bursa dacă s-a aprobat.

Sau poate era bursă de studiu sau ceva de genul. Am auzit că se dădea la 7.50 sau ceva de genul. Dar nu la medie mai mare.