Asemenea! Am dat câteva kg, de obicei aveam mai mult, dar anul ăsta n-am alocat buget mare că am stat mai prost cu banii în perioada asta.
Nu. De fapt chiar am gonit aseară niște boschetari care dădeau cu petarde.
Și oricum, petardele și artificiile cu care dau toți pămpălăii nu se compară nici măcar 1% cu spectacolele de artificii cu jocuri de lumini și muzică pe care le fac primăriile, profesioniștii.
Un an nou cu mult bine, sanatate si indeplinirea dorintelor!
Nu, am stat in agitatie toata ziua pentru ca am animale de companie si am asteptat si astept sa treaca aceasta noapte ca sa fie si ele linistite.
Nu stiu la ce folos sa fi bezmetic si sa arunci cu pocnitori.
Le-as interzice si as lasa doar autoritatilor permisiunea de a da in aer pentru cateva minute artificii frumoase in miezul noptii si atat.
Nu. Doar maimutele fara creier fac astfel de activitati care nu au niciun scop decat sa deranjeze fonic, sa polueze, sa accidenteze oameni si sa sperie animale. Doar atat ii duce capul ce sa faci
La multi ani si tie si un an nou fericit!
https://www.youtube.com/watch?v=3Uo0JAUWijM&ab_channel=AbbaVEVO
Adica ai mers asa din casa in casa si ai filmat ce fac oamenii? E bun, macar ai facut miscare daca localitatea e si mare, banui ca inca mai filmezi
Nu sunt adeptul folosirii petardelor, iar artificii nici nu aș avea cum să dau ca să fie frumoase și ca lumea făcută treaba decât dacă aș avea autorizație de pirotehnist. Nu mă pricep la așa ceva și nici nu mă interesează s-o fac, oricum n-aș avea de ce să mă bag.
M-am uitat însă pe geam la artificiile din centrul orașului unde stau.
An nou fericit si tie!
Nu am dat cu petarde in viata mea si nici nu intentionez sa o fac. Mult zgomot si... atat. Nimic placut.
Dar am privit artificiile din oras. De peste tot.
La multi ani! Eu am stat in casa si anul asta, nu imi plac petardele si nici dupa artificii nu ma prea dau in vant
Inca 4 zile si fac un an de TPU
Stii expresia prosti de bubuie?
Se pare ca pe aici prin orasul meu este concentratie mare.
Aveai impresia ca esti in Ucraina iar rusii sunt pusi pe treaba.