E simplu nu iti face probleme. Te vei descurca cu siguranta.trebuie doar sa fii atenta la cerinta. Eu am fost in fiecare an si proba practica a fost ceva destul de banal...am folosit foarfece.lipici si cateva materiale pe care ni le-a dat. Iti va trebui si putina imaginatie, dar va fi distractiv. Nu ai de ce sa te stresezi. Multa bafta!
Proba scrisa contine subiecte cu teste grila, de completat, un sb in care trebuie sa raspunzi la niste intrebari iar ultimul, in general, cuprinde o problema(clasa a 5-a o schema, a 6-a economia, a 8-a o problema de fizica mai mult).
Proba practica este legatura materiei cu practica. Se dau niste materiala si te pune sa realizezi ceva, sa desenezi sau niste simple intrebari.
Pai depinde ce clasa esti... oricum la partea practica se fac aplicatiile din carte, in clasa a 5a de exemplu a trebuit sa fac salata de fructe, iar la teorie, cam tot ce-ai invatat.gen testele de evaluare din manual.acum poate ca lucrurile s-au mai schimbat ca a trecut destul de cand nu am mai fost eu la tehno...dar in principiu asta e