| MaRy_2365 a întrebat:

La olimpiada de tehnologie am inteles ca sunt 2 probe: TEORECTICA si PRACTICA. Nu prea inteleg, mai ales la practica ( e prima data cand ma duc la aeasta olimpiada). Si la teorectica?
Ma intereseaza mai mult in general, NU bibliografii.

4 răspunsuri:
| dollydee a răspuns:

E simplu nu iti face probleme. Te vei descurca cu siguranta.trebuie doar sa fii atenta la cerinta. Eu am fost in fiecare an si proba practica a fost ceva destul de banal...am folosit foarfece.lipici si cateva materiale pe care ni le-a dat. Iti va trebui si putina imaginatie, dar va fi distractiv. Nu ai de ce sa te stresezi. Multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Proba scrisa contine subiecte cu teste grila, de completat, un sb in care trebuie sa raspunzi la niste intrebari iar ultimul, in general, cuprinde o problema(clasa a 5-a o schema, a 6-a economia, a 8-a o problema de fizica mai mult).
Proba practica este legatura materiei cu practica. Se dau niste materiala si te pune sa realizezi ceva, sa desenezi sau niste simple intrebari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teoretica adica proba scrisa in care rezolvi un test si cea practica iti da sa faci ceva...depinde ce :p

| alexmariiia a răspuns:

Pai depinde ce clasa esti... oricum la partea practica se fac aplicatiile din carte, in clasa a 5a de exemplu a trebuit sa fac salata de fructebig grin, iar la teorie, cam tot ce-ai invatat.gen testele de evaluare din manual.acum poate ca lucrurile s-au mai schimbat ca a trecut destul de cand nu am mai fost eu la tehno...dar in principiu asta ewinking