Scris la matematica M1, limba si literatura romana si o materie de profil ( in speta informatica ). Oral vei da competente digitale, lingvistice ( limba romana si o limba de circulatie internationala ). Dupa care, facultativ, poti redacta si sustine un atestat pe domeniul tau.
Nu pot sa dau ECDL-ul si sa nu mai dau competentele digitale?
Trebuie mai intai sa ai diploma de competente digitale recunoscuta pe plan national dupa care poti aplica pentru o diploma recunoscuta international.
-Romana
-Matematica
-Engleza
si 2 probe la alegere parca.din astea
-Biologie, Chimie, Fizica, Informatica
Sa ai bafta in orice caz! :*
Funda!
Este neaparat sa dai si oral la engleza sau doar scris?
Eu sunt la mate-info
Bac se da la matematica M1, Romana si la alegere dintre: fizica, chimie sau biologie... Oral se dau niste competente: engleza sau franceza, informatica si romana oral
Si daca nu iau la limbi straine pic?
Am o intrebare, acum o sa dau examenul de capacitate si as vrea sa incerc sa intru pe profilul mate-info.Cei care ati urmat proilul ascesta la liceu am inteles ca se face informatica intensiv, in general cam ce se invata?
Iar la bac am inteles ca se da un oral competenta digitala, cum adica, imi puteti explica? Multumesc :* :*
In functie de liceu, faci matematica M1 sau M2 (eu fac M1 si e teroare ). Acum, depinde si de profesori. Uite ce ore ai pe saptamana:
-Mate-5
-Romana-4
-Info-1
-Chimie-2
-Fizica-2
-Bio-2
-Engleza-2
-Franceza-2
-TIC-2
Desen,muzica,sport,geogra,istorie-1
Accent se pune pe materiile de profil,adica mate,info,fizica,chimie,bio,insa la noi la real se face mai multa romana decat la uman.
Teza dai la :mate,romana,info obligatoriu si ai de ales intre fizica,chimie,bio.
La istorie,engleza,franceza,geogra o sa li se cam rupa profesorilor de voi.Sa nu mai zic de desen,religie,muzica,sport .Cum noi avem sprot inainte de info,ramanem in clasa sa invatam, cica.
BAC dai la:
-mate
-romana
-alegere intre info, bio, fizica, chimie
(scris)
-romana
-engleza sau franceza parca
-competente digitale.Competentele digitale sunt,de fapt, un "test" pe care il dai pe calculator pe care nu se iau note, ci calificative (avansat, mediu, etc etc). Competentele astea tin de partea de TIC si info.
(oral).
Cam atat. Altceva?
Ah,si daca dai ECDL-ul, nu mai dai competente digitale.De ECDL ar trebui sa se ocupe proful de TIC.
http://www.ecdl.org.ro/
DraghiciStefania întreabă:
AdelinRO123123123 întreabă: