Bună. La filologie dai bac-ul la: engleză sau franceză (e la alegere), istorie, și română.
La filologie bac-ul se da oral, ca toate profilurile, la o limba straina (3 probe- scris, citit, comunicat), romana si competente digitale (TIC) unde se dau calificative de genul avansat, mediu, experimentat, respectiv la engleza cu A1, A2, B1, B2, C1, C2 unde A este cel mai bun C ar fi mediu... oricum astea sunt cam degeaba pentru ca primesti o diploma sau asa ceva de la ele dar nu influenteaza media adevarata a bacului.
Bacul scris, care cred ca te intereseaza de fapt se da la romana, istorie, la alegere dintre latina(cred) / psihologie / nu stiu sigur daca si geografie. Sper ca am ajutat.
La profilul tau bilving engleza se da la romana, istorie, prima limba straina(in caz ca nu dai la amandoua), si apoi la o materie la alegere dintre geografie, stiinte socio-umane(logica, psihologie, filosofie).
Buna,romana,istorie iar la proba 3 este la alegere intre geografie, logica, sociologie, filozofie.Te-am pupat sper sa iti fie de ajutor. Funda?
Starlight510 întreabă:
Memi întreabă: