Da, cel putin Fratii Jderi da, intr-a 9-a. Pe celalalt nu l-am facut inca, dar daca apare in programa de liceu la limba romana se studiaza. Eu stiu ca facem si noi aceeasi materie ca cei de la uman, doar ca ei o aprofundeaza mai mult. Nu sunt insa foarte sigura.
Nu este chiar aceeasi materia, din cate am inteles. Am auzit ca cei de la real nu studiaza "Padurea Spanzuratilor", spre deosebire de cei de la uman. Multumesc pentru raspuns!
Eu sunt pe mi si n-am facut fratii jderi, si stiu sigur ca nici la anul nu-l vom face.
Lecturile se stabilesc de profesor la inceputul anului, in fuctie de manual si materia pentru bac .Cei de la uman au mai multe ore, citesc mai mult.
Buna pinkycarmen! Tu in ce clasa esti? Ai spus ca stii sigur ca nici la anul nu-l vei studia. "La anul" inseamna in clasa a-12-a? Multumesc mult!
Buna! Trec a 10-a. Am pus ochii pe carte si, vazand ca nu se numara printre lista de lecturi pe vacanta, am intrebat profa. A zis ca n-o s-o facem la anul. Tocmai am intrebat o amica(mi) care trece a 12-a, si cica nu au facut. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult, dar, dupa cum iti spuneam, fiecare prof isi alege operele.
p.s: sa zici saru`mana daca nu-l faci. E cam plicti cartea, n-am reusit sa trec de jumate.
alinutza_7972 întreabă: