| AlexandraER a întrebat:

La romana in examen am luat 7.15, însă consider ca nota este prea mică pentru calculul pe care mi-l făcusem eu, eu mi-am calculat si trebuia sa iau cel puțin 8. La argumentare am scris 3 pagini ceva, la compunere am scris vreo 28 de rânduri si consider ca le-am facut destul de bine. Credeti ca este bine sa fac contestație?

4 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Faptul ca ai scris 3 pagini, nu inseamna ca ai scris si bine. O argumentatie are nevoie de "dovezi" de "necontestat", literar vorbind.
Daca te crezi mai bun de atat pune mana pe calculator si fa contestatie. Daca o sa incasezi 6.20 nu o sa plangi, nu-i asa?

| ancaval a răspuns:

Nu face contestație. E o notă bună. Nu îți ajunge?

| DaCumSaNu a răspuns:

Eu iti sugerez sa faci contestatie. Chiar daca prin absurd sa zicem o sa ai o nota mai mica la final, n-o sa fie 6.20. Daca stii ca ai facut de mai mult fa contestatie si fii sigura pe tine. Nota este, dupa parerea mea, una subiectiva, contand foarte mult corectorul si starea lui de spirit din pacate.

| Carolina1972 a răspuns:

Eu m-as multumi cu nota asta, insa daca tu zici ca ai calculat si ti-a iesit 8 atunci fa contestatie fiindca o prietena de-a mea am patit la fel anul trecut. Cu contestatie a mai primit aprox 50 de puncte, daca bine imi amintesc.