Depinde, ce te pasioneaza mai mult? Dar sincer, eu as zice sa scoti religia fiind ca nu e o materie la care sa primesti mai stiu eu ce onoruri, e importanta, dar sa nu fie olimpiada. Eu as alege romana, pentru ca acolo poti da la plesneala si sa fie bine, dar cunosc persoane care sunt sclipitoare la mate la probleme foarte grele, de chimie si fizica nu stiu ce sa zic. NU UITA, E ALEGEREA TAA!
Nu te sfatuiesc sa mergi la chimie! Crede-ma am fost si am luat 15 puncte dintre care 10 erau din oficiu )) [asta la judet, si chiar stiam chimie ] Eu zic sa mergi la romana sau mate.Depinde la ce te descurci mai bine
Daca asi invata si masi tine de carte bine asi alege singur ce mi se pare mai usor si ce nu de exemplu daca iti place matematica mult si inveti cel mai bine dai la matematica acum depinde de tine eu am dat un exemplu dar il poti urma si va fi mai ok Bafta
Depinde,si eu sunt a 7.Mergi la toate daca esti nehotarat.Dar chimie...hmm,cred ca si la tine e primul an nu? Mna, nu te prea sfatuiesc.Fizica...Daca iti place matematica da, si poti sa mergi ori la fizica ori la mate.Religie,la fel, nu m'as baga.. Romana., eu asta as alege.iti mai imbunatatesti vocabularul si mna alegi ce vrei.Dar eu sincer as alege romana.Bafta
Am trecut prin olimpiadele astea. La chimie trebuie sa stii toti atomi din cati p; e; n este format un atom si iti da si niste probleme. La fizica trebuie sa stii toate formulele e ca u fel de matematica dar e mai complicata. Te-as sfatui sa te duci la romana, e usor la partea intai iti da 6 exercitii si o compunere si la partea a doua iti da un text si din el trebuie sa extragi niste enunturi (depinde ceti cere) a si s-ar putea sa-ti mai dea sa argumentezi un basm sau altc sau s-ar putea iar o compunere. Bafta la olimpiada
Alege matematica. Informatica si matematica sunt cele mai cautate. Cele mai multe concursuri sunt de matematica.
Eo Nu m-as duce la niciuna LOL...Dar tu poti sa te duci la ce ti se pare mai usor...
Am intrat doar sa te intreb in ce consta olimpiada la RELIGIE? (WTF? La religie, bine ca nu se face si olimpiada la recreatie!)