| S3c0ndSh0t a întrebat:

La simulare jumate din clasa a luat sub 5. S-a uitat profesorul de geografie pe simulari si a zis ca sunt notele reale. Ceea ce nu am inteles este ca a spus ca la examenul de la vara o sa se ia note mult mai mari pentru ca statul nu mai vrea sa faca carte asa cum era pe vremuri.Imi explica si mie cineva ce a vrut sa zica cu examenul de la vara?

Răspuns Câştigător
| djrobby a răspuns:

Intotdeauna la simulari subiectele au fost mult mai grele decat la examenul propriu zis! adica examenul de la vara o sa fie mai usor! Bafta!

4 răspunsuri:
| haifisch a răspuns:

La simulari se corecteaza mai la sange. Vor sa va stimuleze sa invatati. Asta nu inseamna ca nu se poate sa picati la vara. Despre "cum era pe vremuri" nu prea stiu. Stiu doar ca elevii erau mai bine pregatiti si examenele erau mai grele. Nu-l baga in seama pe profesor. Fiecare isi da cu parerea. Vezi-ti de treaba, invata si n-o sa ai probleme.

| RS4 a răspuns:

Pai examenul real, daca asta a fost doar o simulare... probabil se referea la bac!

| tzze a răspuns:

PROBABIL CA : acum la simulare nu s-a copiat, insa in vara se va copia si notele vor fi mai mari.

| Alynus_9386 a răspuns:

La simulari se dau subiecte mult mai grele si se presupune ca la examenul real se vor da subiecte mai usoare dar asemanatorae.
P.S Succes