| Iolaanda a întrebat:

La Simularea pentru Evaluarea Nationala, pe care am dat-o astazi, supraveghetorii ne-au zis ca sa nu ne facem griji ca simularile-s mai grele decat examenul. Si asa mi-au mai zis si unii de a noua dar tot sunt ingrijorata... voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
| Deliaaa2003 a răspuns:

Sunt tot in clasa a opta si am lucrat atat simularile cat si examenele date in anii repesctivi deci chiar de vede diferenta.In caz ca nu esti multumita de rezultatele pe care crezi ca le vei lua, nu ti face grji, cunosc multe persoane care au crescut si 4 puncte din simulare pana in examen.Nu este o regula ca nota din simulare va greste cu un punct

| Andrei_Schipor_1987 a răspuns:

Sunt elev de clasa a 9-a si sincer simularile sunt mai grele de asemenea atat timp cat inveti nu exista motiv de ingrijorare.Simularile sunt ca sa iti faci o idee despre examen. Daca vrei poti compara simularile de anul trecut cu examenul de anul trecut

| lmaoisme a răspuns:

Simularea la matematica este mai grea deoarece nu primesti functii(care sunt usoare) si E(x)-uri, am dat-o si eu azi la mate si sunt convinsa ca o sa iau un mare 3, 50-4 din cauza neatentiei, am scris foarte multe raspunsuri bune, dar eu le-am taiat si am rescris altceva, asta deoarece am fost nesigura pe mine, ceea ce inseamna ca trebuie sa invat mai bine unele lucruri. Nu te ingrijora, examenul in sine va fi mult mai usor. Succes happy