| Madalina_4144 a întrebat:

La un liceu bilingv trebuie sa dau examen la limbi straine? Am vazut ca in loc de bilingv mai este si intensiv. Ce inseamna asta? Si acolo trebuie sa dau examen? Si la bilingv la ce limba voi da examenul respectiv? Eu as vrea sa merg la liceul George Calimescu din Constanta, dar ma tem de acel examen.Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| SnYcK3rS a răspuns:

Eu sunt clasa a9a la profilul filologie FRANCEZA INTENSIV si am 4 ore de franceza si nu se da nici un fel de examen...deci stai linistita big grin
La bilingv engleza/franceza vrei avea 6 ore de engleza/franceza si o ora cu o materie predata in engleza/franceza big grin cum ar fi istoria frantei/angliei, civilizatia frantei/angliei, geografia frantei/angliei

funda?big grin

2 răspunsuri:
| xxdd a răspuns:

Deci. Ca sa dai la un liceu cu bilingv trebuie intai sa te inscri la testul de b ilingv din mai sau iunie.

Diferenta dintre bilingv si intensiv este ca la bilingv faci 5 ore pe saptamana si la intensiv patru ore. Daca esti la bilingv, limba pe care o faci va fi ca "A1" sau limba intai. De exemplu: daca esti la bilingv franceza, si ai si 2 pre d engleza pe saptamana, franceza va fi limba 1 studiata si engleza a2a, invers ca in generala. Alta diferenta este ca la bilingv se da teza la materia respectiva si se da si bac, iar la intensiv nu se da.

| duracell_1163 a răspuns:

Trebuie sa dai un test la care trebuie sa iei peste 6. E destul de usor testul