Oi fi eu mic dar mai stiu cate ceva. Stiu ca nu prea ai altcumva cum sa treci. Daca nu ai inteles prima lectie... mai departe nu prea ai cum sa stii. Te sfatuiesc sa iti aduci aminte de unde provine acest exercitiu adica orice lucru complex are un inceput simplu. De exemplu daca inveti paralelogramul stii mai departe dreptunghi, romb, patrat, trapez. Trebuie sa cauti acel tip de exercitiu dar cat mai simplu apoi sa evoluezi cat mai incet. E ca si cum ai zice "Bai eu fac o casa dar nu stiu cum". Cam asa e ca sa faci o casa trebuie sa stii sa zidesti sa izolezi sa stii mai multe. Daca nu stii una se duce totul de rapa.
Este doar un sfat, te rog sa nu te lasi ca bacul e ceva important stiu si eu. Tu trebuie sa refaci o recapitulare, sa stii unde ai gresit unde nu stii de fapt si sa te perfectionezi. Incearca!
Te las cu bine! Bafta multa!
Matematica, toata matematica se bazeaza pe formule, pune fiecare formula din cls a 9a pana in a 12 pe mai multe foi in functie de lectie. Exerseaza exercitii simple pentru fiecare formula.