Poti sa fii dependent de amandoua odata. Faci ce crezi, amandoua sunt la fel de nocive.
Facem ce-or vrea ei. Doar nu-ti imaginezi ca facem noi ceva de capul nostru!
Legalizam MariJuana! Iarba nu creeaza dependenta si de la iarba n-a murit nimeni niciodata. M*ie tutun! Hai Marijuana!
Nu putem sa interzicem tutunul. E practic imposibil sa opresti o industrie de marimea industriei tutunului
Numai bine, Shin.
Mai da ce aveti toti cu marihjuana, se da pe undeva gratis si noi nu stim? sunt de acord cu tine ca tutunul dauneaza mai mult, dar ce sa zic Romania este destul de innapoiata in tot ce face dara sa legalizeze marijuana, asta este un subiect tabu pentru multi.
@ Elena nu Nu uita-te te rog : http://2.bp.blogspot.com/....../drugs.png si sa stii ca marijuana nu provoaca dependenta :D.
Tutunul nu poate fi interzis e o industrie care a luat o amploare mult prea mare. dar oameni buni mai cititi si voi pe google un ziar ceva... cercetatorii de la harvard au descoperit k marijuana ajuta la stoparea si prevenirea cancerului la plamani. Si acum intrebarea e de ce sa interzicem ceva ce ar putea sa ajute atatia oameni si ne-ar rezolva una dintre principalele cauze de deces?
Nu mai vorbiti prostii ca dauneaza mai mult decat tutunul...nu stiti...eu am incercat-o pe pielea mea...eu fumez de 4 ani si nu am nimic din contra m-am lasat de bautura ceea ce e foarte bine...si nu mi-e rusine sa spun asta...decat sa vezi numai boscai mai degraba vezi baieti cu cap care fumeaza ...nu vreau sa fumeze prostii...creeaza dependenta dar va zic eu e mai bine decat sa fii dependent de alcool
DrageanElena întreabă: