Si eu trec in a9a anul acesta. Eu am fost la liceu, am depus toate actele necesare(fara cerere), iar persoana de acolo mi-a spus ca nu trebuie sa mai venim la liceu pana incepe scoala. Nu mi-a dat nici o cerere de inscriere(desi ma asteptam sa imi dea). Mi-a spus ca cererile le vom completa in prima ora de dirigentie. Dar mi se pare ciudat pentru ca banuiesc ca pe cereri intreaba care a fost a2a limba moderna, iar dupa limbi(franceza sau germana)ne impart in clase( de ex: mate-info 60 de elevii; 30 la franceza, 30 la germana). Sunt nerabdatoare sa aflu in ce clasa sunt(am depus o cerere sa schimb limba). Si eu sunt foarte curioasa sa aflu ce contine acea cerere; dar mi se pare ciudat ca intreaba de club. Cred ca se refera la activitati extrascolare, concursuri ceva(banuiesc). Chiar nu stiu ce sa iti spun mai mult. Nu uita: trebuie sa mergi sa depui dosarul pana in 15 iulie(pana maine)!
Succes!:*:*
Ms alialina. Dar cred totusi ca nu este prea bine cum au procedat cei de la liceul tau. Cererea se depune o data cu dosarul (asa am auzit pe toata lumea). Si nu iti face prea multe griji ca am depus dosarul de o saptamana dar sunt foarte nedumerita...deci astept si alte pareri dar urgent ...Mersi oricum :*
Eu am depus dosarul si mi s-a dat o fisa de inscriere care continea:
Numele meu, adresa, nr de tel, scoala de unde provin, numele liceului la care am intrat, profilul, limba de studiu 1 si 2(engleza si franceza), numele mamei sau al tatalui impreuna cu nr de tel si cam atat. E foarte usor de completat. Dar stiam ca inscrierea la licee se face in perioada 5-15 iulie, cel putin la mine in judetul Calarasi.
publicname întreabă:
anaadiaconu întreabă: