| elcosmin a întrebat:

Legenda spune ca pamantul a fost creat in 7 zile. Dar de ce in cartile stiintifice, crearea pamantului are loc in cateva milioane de ani?

Răspuns Câştigător
| QuelQui a răspuns:

Pamantul exista de cateva milioane de ani. Si mereu este in schimbare. Evolutia.
In Biblie spune ca a fost facut in 7 zile, dar tot Biblia spune (nu mai stiu pe unde) ca o zi dumnezeiasca inseamna cateva ii de ani "lumesti".
Ar putea sa aiba dreptate si unii si altii, daca punem de acord cifrele.
Cam ca in masurarea temperaturii: 0 (zero) grade Kelvin echivaleaza cu -273 grade Celsius. Minus! Ger mare laughing
Dar 0 grade Celsius, pot fi 32 grade Fahrenheit. Caldura mare.

34 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru QuelQui):

Unde scrie in biblie asa ceva?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Raspunsul tau nici biblic nu are sens,in primul rand in biblie exista doar un singur sabat atat, nu exista sabatul crestinilor, mulsulmanilor,. Lumea a fost creată de către Dumnezeu din nimic (ex nihilo) în șase zile (Hexameronul) și în a șaptea s-a odihnit.
nu chiar, la inceput a fost cuvantul =deci a fost ceva

Vechiului Testament (partea I-a din Biblie) și duminica la creștini cf Noului Testament (ziua I-a când a înviat Iisus Hristos).

iisus nu a desfintat nici un sabat, iisus a inviat de sabat

La Dumnezeu nu există noțiunea de ieri sau mâine, totul este azi.
care azi omule? daca el deja a hotarat viitorul in ce prezent e?

Petru cap.3 verset 8 se spune: Pentru Domnul, o zi este ca o mie de ani și o mie de ani ca o zi=minciuna

Încolo, toţi* să fiţi cu aceleaşi gânduri, simţind cu alţii, iubind ca fraţii**, miloşi†, smeriţi.
https://biblia.resursecrestine.ro/1-petru/3

. Cei care cred că acestea sunt „povești sau legende" sunt atei și este problema lor. Teoria evoluționistă a lui Darwin este materialistă.

cica cei care cred ca sunt povesti sunt atei, evrei nu cred in iisus, crestini nu cred in islam iar mulsulmani nu cred in iisus ca fiind fiul lui dumnezeu =in concluzie va contraziceti singuri si considerati basme alte religi fie ele avramice

| Theo94 a răspuns (pentru anonim_4396):

S-a referit la formarea, Pamantului, teoria evolutiei a lui Darwin spune ca omul a evoluat dintr-un stramos COMUN cu al maimutelor nu din ele, teoria evolutiei nu se refera doar la om ci la toate organismele si nu spune nimic (din cate stiu) despre cum s-a format Pamantul.