Nu știu ce să zic, și eu am absolvit o facultate, cât și studii aprofundate și un master, dar nimeni nu a cerut să returnez legitimatia de transport.
Pe bune, in caz de ceva, nu poți s-o faci pierdută?
Unde sa o predai? Eu am folosit gratuitatea dupa absolvire pana in octombrie fara sa renunt la legitimatie si mi-am ridicat diploma la timp. Am beneficiat de gratuitate la tren si reducere la metrou si autobuz pana cand a inceput urmatorul an universitar.
"Studenţii români/ străini înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență – licență, master, doctorat, în institutiile de învățământ superior acreditate din România, beneficiază de GRATUITATE la transportul feroviar intern, la toate categoriile de trenuri (Regio și InterRegio), clasa a 2-a, pe tot parcursul anului calendaristic."
Reduceri pentru studenți/ Amănunte, aici:
http://www.cfrcalatori.ro/reduceri-pentru-elevi-si-studenti/
Deci în principiu n-ar trebui să fie o problemă dacă nu ridic diploma de absolvire acum? Că dacă fac asta, atunci trebuie să predau și legitimația la secretariat. Cel puțin așa mi s-a zis când am fost acolo zilele trecute, deși mie mi se pare o prostie dacă legitimația se poate folosi până la toamnă când începe anul nou universitar. (e vorba de universitatea din oradea)
Exact asta am făcut și mi-a zis că trebuie să dau anunț în ziar Mersi oricum. ^^
Nu știu ce să zic, și eu am absolvit o facultate, cât și studii aprofundate și un master, dar nimeni nu a cerut să returnez legitimatia de transport.
Pe bune, in caz de ceva, nu poți s-o faci pierdută?
SERIALS întreabă: