Deci iti zic d acum faci o alegere buna eu sunt acolo, nu fac japoneza fac greaca. Nu se poarta uniforma si nici nu cred ca se va purta vreodata pentru ca directoarea e foarte de treaba, si profii sunt ok...sunt 2-3 de care ar fi bine sa te feresti dar in principiu la filologie e no stress :X.cat despre cocalari sunt si din astia dar nu exagerat de multi.cativa,ca in orice loc din romania.cam atat. sper sa intrii unde iti doresti! bafta multa si sper ca te-am ajutat!
Buna
eu sunt boboaca la clasa de japoneza si nu, nu se poarta uniforma.
din cate am auzit profii sunt super ok
chiar am avut ocazia sa o cunosc pe profa de eng, info si inca un prof de info...
si inca 2-3 profesoare(nu stiu ce predau( si sunt super de treaba si deschise la creier nu ca altii^^
am intalnit asa zisa "diva a scolii" cand am fost sa dau proba le eng, acum pe 16 si grupul de elevi de gasca si am observat si pe unu" care cu siguranta va fi "Fat-Frumos" al liceului...
bla bla bla.
cum sa zic/...aa.peste tot vor fi taraturi deci nu ar trebui sa te intrebi daca se afla si cativa cocalari si pitipoance^^
Nu se poarta uniforma profi sunt ca peste tot si buni si rai si cocalari la fel ca peste tot