| aranara a întrebat:

Liceul Ion Creanga din Bucuresti.
Ok, deci am nevoie de o gramade de informatii despre acest liceuhappy Deocamdata sunt clasa a 7-a dar deja ma gandesc la licee. Vreau sa ma duc la filologie, unde am citit ca se invata japoneza.
1. Se poarta uniforma?
2. Profii sunt ok?
3. Oamenii de acolo sunt normali (adica nu cocalari)?

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| hamsterx a răspuns:

Deci iti zic d acum faci o alegere bunasmug eu sunt acolo, nu fac japoneza fac greaca. Nu se poarta uniforma si nici nu cred ca se va purta vreodata pentru ca directoarea e foarte de treaba, si profii sunt ok...sunt 2-3 de care ar fi bine sa te feresti dar in principiu la filologie e no stress :X.cat despre cocalari sunt si din astia dar nu exagerat de multi.cativa,ca in orice loc din romania.cam atat. sper sa intrii unde iti doresti! bafta multa si sper ca te-am ajutat!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iarna nu-i ca vara.
Japonez nu-i cocalar. Nu se potriveste.
Macar atat puteai sa gandesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunabig grin
eu sunt boboaca la clasa de japoneza si nu, nu se poarta uniforma.
din cate am auzit profii sunt super ok
chiar am avut ocazia sa o cunosc pe profa de eng, info si inca un prof de info...
si inca 2-3 profesoare(nu stiu ce predaubig grin( si sunt super de treaba si deschise la creier nu ca altii^^
am intalnit asa zisa "diva a scolii" cand am fost sa dau proba le eng, acum pe 16 si grupul de elevi de gasca si am observat si pe unu" care cu siguranta va fi "Fat-Frumos" al liceului...
bla bla bla.
cum sa zic/...aa.peste tot vor fi taraturi deci nu ar trebui sa te intrebi daca se afla si cativa cocalari si pitipoance^^

| floaredetrandafir a răspuns:

Nu se poarta uniforma profi sunt ca peste tot si buni si rai si cocalari la fel ca peste tot