Niciodata nu vei reusi sa ai accent britanic. Daca te nasteai aici fara sa vorbesti romana atunci da mergea sa ai accent britanic. Puteai sa-i zici ca esti din wales (tara galilor) asa nu se prindea
Vai si amar de cei carora le este rusine cu originea lor! Pana la urma va afla de unde esti si doar te faci de rusine. Nu gandesti!
Este doar o impresie gresita ca ai vorbi perfect fonetic engleza, odata ce ai accent puternic, daca si baiatul ala si-a dat seama.
Din pacate, oricat de bine am stii engleza si oricat ne-am starduii sa ne perfectionam accentul, nu vom reusii niciodata, fiindca nu suntem nascuti si crescuti cu engleza, ca limba nativa (materna).
"Ştiu sa vorbesc engleza la perfecție ...cum sa am accentul englezesc?"
tu care ești perfectă, ne intrebi pe noi niște ignorante/ignoranți? Hai că ai umor
Te uiți la emisiuni im engleza, ieși în lume, vorbești mult și încerci sa imiți accentul. Cu exercițiu în câteva luni o sa începi sa ai un ușor accent.
Nu are rost să repeți acel accent, de asemenea nu are rost nici să îți ascunzi naționalitatea. Mai bine spui adevărul, doar nu îți va da în cap.
CordovanRaul întreabă: