Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 7 Noiembrie 2024 sunt:
Cum poti obtine o bursa de studiu in Italia fiind cetatean roman?
Bună ziua! Dacă termin postliceala de asistent de farmacie, am posibilitatea de a lucra într-un laborator farmaceutic? Sau doar farmaciștii pot lucra in laborator?
Bună! Am o problemă.Mă consider proastă. Vreau să am note mari la toate materiile, doar 10.Mereu învăț la toate, sunt în clasa a 10 a si până acum am note mari, dar de exemplu mă stresez ...? (mai mult)
Buna TPU stie cineva cat de grele sunt examenele de diferenta la module (materie de a 9) economic specializare tehnician în administrație? Maine dau diferentele si imi este frica. ma vor ajuta si profesorii?...? (mai mult)
Salut TPU, am 19 ani și mi- aș dori să mă duc la ASE la contabilitatea după ce iau Bacul.Intrebarea mea este cum sunt orele acolo la facultatea de Contabilitate și cum e matematica, mă refer la...? (mai mult)
Bună Bursa de merit la liceu anul acesta intra pe 15 sau pe 20?
Bună seara! Am o întrebare anul viitor am să termin școala,sunt la seral în clasa X||| -a,unde pot merge mai departe la școală ( facultate, postliceala? )
De ce se face mate/fizica/stiinte la filo 2 ani? Daca nu le dau la bac, am venit colea ca nu imi plac si ori cum nu au nici o treaba cu profilul de ce se fac in treapta 1? Ar trebui scoase si inlocuite...? (mai mult)
Bună seara! Am nevoie de un model de nota explicativa pentru absența de la liceu.
Va rog ajutati- ma, nu am reusit sa fac rost de lectii pentru diferentele la economic la contabilitate pe specificatia tehnician în administrație. Nu stiu din ce le voi da, va implor sa imi ziceti ...? (mai mult)
Va rog, spuneti-mi pot sa abandonez școală după 8 clase în 2025 anul viitor după ce termin clasa a 8?
Mă consider proastă. Sunt în clasa a 10 a și nu prea mă descurc la engleză.Nu prea știu să fac compuneri, în general nu prea înțeleg.O să dau și test și îmi este foarte frică. Mereu mă...? (mai mult)
Buna ziua, mă puteți ajuta cu un sfat? Băiatul meu a luat 1 la testul inițial la matematica clasa 5 și a fost trecut în catalog, cum pot rezolva aceasta problema?
De când am început liceul, am fost "jignit" dar în moduri "civilizate", pe "ocolite", umilit de anumiți profesori. Care au spus că "locul" meu nu e acolo, în clasa aia, că n aș avea ce...? (mai mult)
Buna seara! Am varsta de 38 de ani. Am terminat scoala profesionala si vreau sa ma inscriu la liceu, mentionez ca liceul unde am terminat profesionala s- a desfiintat, iar ca sa ma pot inscrie la seral...? (mai mult)
Buna seara, stiti cumva cum as putea sa retin informatiile pe o perioada mai lunga de timp? Mereu invat inainte cu cateva zile de un test si retin pana ce dau testul dar dupa o zi sau doua simt ca nu ...? (mai mult)
Câtă bursă pot lua la liceu pe două luni mai precis pe septembrie și octombrie am 2 burse una tehnologică (300lei) Și una socială (300 lei )
Salut, am o mare dilema. Deci am aflat recent că unui prieten de- ai mei mama lui lucrează ca si femeie de serviciu la un liceu iar tacsu e om ce lucrează la salubritate. Acum dilema mea este daca ...? (mai mult)
Sa traiti, am achizitionat un scuter alaltaieri care in cartea rar scrie ca e de 50cmc dar la viteza scrie 25…intr- adevar el mergand cu 25. Deci practic nu am nevoie de permis sa l conduc? Daca...? (mai mult)
Am o întrebare. Dacă iei câteodată note mici, înseamnă că ești prost? De exemplu sunt în clasa a 10 a, la bio chimie, până acum am note de 10 și doi de 8, am dat test la chimie și nu m-...? (mai mult)
"eu plac prima; eu plac primele" - "eu plac a doua; eu plac..." Ce puneți în locul lui "..."?
Am dat- o in bara cu examenul de clasa a 8- a. Ma pot transfera la anul la alt profil(uman) si la alt liceu mai bun? Ma aflu la profil tehnologic(protectia mediului), la un colegiu tehnic si vreau sa...? (mai mult)
Pot fi exmatriculat din cauza notelor daca sunt în clasa a IX-a?
Sunt clasa a 9-a pe mate info bilingv germană și vreau să mă transfer în a 10-a la mate info simplu. Trebuie să mai dau diferențe la vreo materie?
Bună! Am nevoie de un sfat.Sunt în clasa a 10 a și mă stresez foarte mult, pentru note mai ales. Vreau să am note mari la toate materiile, am ajuns și la urgențe, mă simt rău cam mereu.La școală...? (mai mult)
Bună seara! Simt nevoia să vorbesc cu cineva, să primesc un sfat. Am finalizat liceul în vara acestui an. Întotdeauna am învățat foarte bine: am participat în toți anii de școală la concursuri...? (mai mult)
Am terminat prin 2014 liceul, cu profil chimie industriala. Ce este real sau uman? Ca sa stiu ce sa invat pentru bac
Bună! Știți site-uri unde pot să mă inspiri pentru lucrarea de dizertație? (Nu la scrierea ei, doar la cuprins).
Voua va este greu sa invatati, sa retineti, mie imi este destul de greu si mereu am avut probleme cu retinerea a ceea ce citesc! Voi cum faceti sa retineti ceva?
Buna ziua Acuma cativa ani am dat examenul de Bacalaureat si am trecut cu nota 5 la proba de Limba si Literatura Romana. daca am mai dat in alta sesiune ca sa imi maresc nota la aceeasi materie si am...? (mai mult)
Care este definiția,, a fii integrat in societate'?
Salut am o mare dilema deci in ce an a apărut primul avion de pasageri din lume? Acest e cumva? https://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_247
Salut am o mare dilema de ceva timp in grupul meu de prieteni (unde logic ca sunt si fete si baieti ) tot aud fetele vorbind ca se simt rau SI ca "sunt pe ciclu" adică din ce cunosc eu asta înseamnă...? (mai mult)
Buna ziua Doresc sa sustin anul viitor proba de Bacalaureat la in sesiunea de vara Intrebarea mea ar fi daca este valabila nota de peste 5 obtinuta la Limba si literatura Romana in anul 2011? Daca...? (mai mult)
Salut, medicul de familie imi poate face scutire medicala pentru liceu pe o luna, sau macar saptamana?
Bună dragilor! Anul trecut am participat la concursul de public speaking de engleza din Brăila și am obtinut rezultatul de 90, 33 puncte. Un punctaj la care nu am visat vreodată, fiind prima mea...? (mai mult)
Buna TPU am o dilema. O voi zice direct, sitemul meu de la liceu e de rahat si face discriminari. Am depus o cerere de transfer pentru schimbare de profil si nu am intrat cu motivul ca si o fata de la...? (mai mult)
Buna ziua! La facultatea de psihologie pe specializarea de psihologie la admitere se da o proba scrisă! Unde pot găsi bibliografia cu ceea ce se da?
Buna ziua! Unde pot găsi lista cu bibliografia care se da la proba scrisă la admiterea facultății de psihologie Cluj? Am observat că se da o proba scrisă când vreau să mă înscriu la...? (mai mult)
Buna! care este numarul maxim de restante pe care il pot avea intr-un semestru, sunt anul 1 la facultate
Numiți 5 specii de animale și exemplificati pentru fiecare specie câte 2 bioritmuri
Am un aparat de biorezonanta acasă Quantum Magnetic Resonance(QMR) Unde pot sa fac un curs de biorezonanta medicala in Galați? Care sa imi ofere diploma și certificare in acest domeniu
Ce mărime fizică se măsoară în (a)?
Daca am media la purtare pe tot anul 9 mai pot întra la liceul teoretic Joseph Haltrich din Sighisoara la profil de Filologie științele ale naturii sau mate info?
Hey. De-a lungul cărei ape s-a format poporul trac din Antichitate?
Care sunt toate elementele de structura pe care le- as putea scrie la un eseu de bac, la romana? Pot scrie simplu despre incipit fără a face legătura între incipit și final? Perspectivă narativă...? (mai mult)
De ceva timp simt ca nu sunt in corpul meu.Nu știu cum să explic pur și simplu nu simt ca trăiesc simt ca sunt într- un vis continuu.Ce ar trebui sa fac? și ce ar fi declanșat această...? (mai mult)
Va cer ajutor! vreau să învăț limba rusă, Am aplicația Doulingo.am găsit unde pot viziona filme.Imi lipsește cărți pentru începători și podcasturi.Ma poate ajuta cineva?
Salut, dacă astăzi mi s- au scăzut 4 puncte la purtare profesorul respectiv are voie sa le treacă pe modulul 5 sau pe modulul 2 și dacă poate și am nota 6 la purtare mai pot întra în examen și...? (mai mult)
Buna ziua, sunt absolvent de 10 clase la liceu. As vrea sa continui liceul la frecventa redusa sau recuperând anii, să fac doi ani in unul. Daca nu ...cursuri serale dar e greu cu orarul de munca....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pandy întreabă:
Anonimms128 întreabă:
andreipro54 întreabă:
iloveyoumaria3 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
E?ti microbist? Hai s? vedem ct de multe ?tii despre UEFA Champions League!