| Idk5932 a întrebat:

M-am inscris la bac, eu voiam sa ma inscriu doar la Romana si Biologie urmand sa dau bacul la matematica la anul, dar parintii m-au obligat sa ma duc si la mate desi eu le-am spus ca nu am nici o treaba cu matematica. Daca ma duc doar la romana si biologie si la mate nu ma prezint se intampla ceva? Apar doar neprezentat si pot continua la anul?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In felul asta nu vei lua BAC-ul nici anul asta si nici la anul.
Anul asta ai avantajul ca abia ai terminat scoala si matematica aia, foarte pitina tot o ai proaspata in cap, dar la anul o vei uita complet si degeaba te mai duci sa dai BAC-ul doar la mate, ca nu-ti maia duci aminte nimic.
De ce nu pui acum mana serios pe matematica sa inveti 8-10 ore pe zi si pana ajungi la examen, sa ai sanse la mate?

| Hyperion7 a răspuns:

Pai daca te-ai înscris la toate și nu te prezinți la mate, la anul când îl vei da, o sa fie necesar să plătești! Ai doar 2 încercări gratuite, iar faptul că anul asta nu te duci, se va considera ca a doua șansă.
Dar dacă nu te-ai înscris și la mate, se va echivala cu nota de prima data și doar romana și biologia va fi luată în considerare.

| sammie a răspuns:

Ok, si mai exact de ce n-ai nicio treaba? Ca ce o sa te angajezi fara matematica?