Este minunata cartea.chiar daca subiectul este mai trist intr-un fel, este extrem de frumoasa.asa,din raspunsurile noastre nu ti se pare asa spectaculoasa dar atunci cand o vei citi iti vei da seama de "calitatea"ei. merita sa o citesti.si,ca aproape orice poveste, are un final fericit
A fost cea mai frumoasa carte pe care imi amintesc ca am citit-o pe la 11 ani.Si azi imi amintesc cu drag de ea si o recomand tuturor copiilor. Spor la citit!
Este senzationala, nu o mai lasi din mana dupa ce o incepi.Detalii nu-ti pot spune intrucat am citit-o acum 10 ani, dar emotia mi-a ramas si acum in suflet.Nu este o lectura inutila si continua sa o citesti.
Pai, actiunea cartii este relativ trista, este vorba despre un copil orfan, fara familie prieteni, avea doar un catelus impreuna cu care dormea pe unde apuca, dar pana la urma totul se termina frumos, merita citita cartea
Este o carte f frumoasa, am citit-o de 3 ori desi este destul de stufoasa cam 400 de pag deci iti recomand cu toata inima sa o citesti este o lectura placuta
ScarryD întreabă: