anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am saturat de liceu! In fiecare zi acelasi lucru, ma trezesc, mananc, ma duc la liceu la ora 7. Prea multe materii care in viata nu ma vor ajuta 99%, colegi,, problema cu capul", pauze galagioase, ore plictisitoare nimic bun! Profesorii au prea multe pretentii, mentionez ca sunt printre primii din clasa (nu depun efort sa invat deoarece stiu oricum). Ce as putea face? Nu mai suport!

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Baga tare pana termini liceu macar, studiile nu il face pe om ci forma lui de a fi conteaza.

| LucianStroe a răspuns (pentru mgtow):

Asa e, studiile nu "il face", ca e putine.

| zăGhost a răspuns:

Sa vezi la facultate cate capitole inutile vei avea... rezista, n-ai alta alternativa in tara asta.

| RobertMoon a răspuns:

Sunt clasa a 11-a la ce bun sa ma mut la alt liceu? cred ca mai trebuie sa suport 1 an!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Astepti sa termini liceul si eventual facultatea si sa faci acelasi lucru in fiecare zi.

te trezesti, mananci, te duci la 8 la serviciu stiind ca nu ai vacante de 3 luni pe an, te gandesti ca daca nu te duci nu ai de unde sa platesti ratele si ce sa mananci maine, vii acasa, mananci, te culci si a doua zi o iei de la capat

| Fatamuntilor a răspuns:

Daca esti unul din elevii eminenti te poti transera la alt liceu, eventual particular! Dar costa!
Nu-ti ramane decat sa suporti!
In ce clasa esti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Meh, tell me about it.,.
Te gândești la un plan genial cum să jefuiești o bancă fără ca cineva să-și dea seama(eu încă mă gândesc), te muți în Bora-Bora, fără ca să te prindă curcanii, sau oriunde în altă parte și îți faci viața așa cum vrei.-- Singura metodă care te poate ajuta să scapi de același mod de viață(plictisitor) pentru restul zilelor tale.
Să fim serioși, nu poți face nimic, obișnuiește-te.

| dannycrtsz a răspuns:

Sfaturi realiste, dar dezolante. O singura viata avem, e viata noastra si noi luam decizii pentru a ne o schimba. Ar trebui pur si simplu sa ne obisnuim cu o viata care nu ne place? Gresit, ar trebui sa facem tot ce putem pentru a o face mai buna, trist este ca in multe cazuri nu prea avem ce face, cum ati spus si voi...
Dar, in cazul tau, esti tanar si ai viata inainte. Asa e la liceu, nu prea ai cum sa schimbi asta, suporta, dar pe viitor alege ceva care sa iti faca placere.
Fiecare isi alege drumul in viata...succes!