Baga tare pana termini liceu macar, studiile nu il face pe om ci forma lui de a fi conteaza.
Asa e, studiile nu "il face", ca e putine.
Sa vezi la facultate cate capitole inutile vei avea... rezista, n-ai alta alternativa in tara asta.
Sunt clasa a 11-a la ce bun sa ma mut la alt liceu? cred ca mai trebuie sa suport 1 an!
Astepti sa termini liceul si eventual facultatea si sa faci acelasi lucru in fiecare zi.
te trezesti, mananci, te duci la 8 la serviciu stiind ca nu ai vacante de 3 luni pe an, te gandesti ca daca nu te duci nu ai de unde sa platesti ratele si ce sa mananci maine, vii acasa, mananci, te culci si a doua zi o iei de la capat
Daca esti unul din elevii eminenti te poti transera la alt liceu, eventual particular! Dar costa!
Nu-ti ramane decat sa suporti!
In ce clasa esti?
Meh, tell me about it.,.
Te gândești la un plan genial cum să jefuiești o bancă fără ca cineva să-și dea seama(eu încă mă gândesc), te muți în Bora-Bora, fără ca să te prindă curcanii, sau oriunde în altă parte și îți faci viața așa cum vrei.-- Singura metodă care te poate ajuta să scapi de același mod de viață(plictisitor) pentru restul zilelor tale.
Să fim serioși, nu poți face nimic, obișnuiește-te.
Sfaturi realiste, dar dezolante. O singura viata avem, e viata noastra si noi luam decizii pentru a ne o schimba. Ar trebui pur si simplu sa ne obisnuim cu o viata care nu ne place? Gresit, ar trebui sa facem tot ce putem pentru a o face mai buna, trist este ca in multe cazuri nu prea avem ce face, cum ati spus si voi...
Dar, in cazul tau, esti tanar si ai viata inainte. Asa e la liceu, nu prea ai cum sa schimbi asta, suporta, dar pe viitor alege ceva care sa iti faca placere.
Fiecare isi alege drumul in viata...succes!
CordovanRaul întreabă: