| alinmadalin121222 a întrebat:

M-am transferat de la un liceu la altul acum cateva saptamani, nu chiar la care voiam eu, deoarece la cel pe care mi-l doream mi s-a spus ca nu mai sunt locuri, iar astazi m-au sunat sa-mi zica ca mi-au acceptat cererea de transfer. Pot sa ma transfer din nou de la liceul la care m-am transferat primul la cel nou? Dau funda

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te ai grabit sa te inscrii fara sa astepti sa ti se spuna clar ca numai sunt locuri, acum te au sunat si ti au spus ca sunt locuri suni la primul liceu la care esti deja inscris si le spui situatia cum este si ceri sa anuleze ei inscrierea si te vei putea transfera fara sa anunti liceul la care deja esti inscris nu poti

| alinmadalin121222 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ei imi spusesera ca nu mai sunt clar locuri, dar tot am depus cererea. si ca sa fiu sigur am bagat si la alt liceu, acolo m au acceptat acum cateva saptamani am dus acte si tot, dar nu stiu acum daca ma duc cu cererea de la liceul de la care m-a acceptat acum la cel la care m-a transferat daca ma pot transfera, e posibil?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru alinmadalin121222):

Mergi la secretariatul scolii unde deja te ai inscris si intreaba i ce iti este asa de greu?

| alinmadalin121222 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am intrebat aici pentru ca momentan nu sunt in Bucuresti. ajung peste 2 zile, am sunat la secretariat la liceu si nu au raspuns

| Drake21 a răspuns:

Da Chiar si in aceeasi clasa unde erai inainte

| Drake21 a răspuns (pentru Drake21):

Am m ai avut 1 s-a dus la mate info IT si o ramas repeten din primul an rolling on the floor rolling on the floor