anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am transferat dintr-o clasă de liceu într-o clasă de duală, iar acum regret și vreau să mă transfer într-o clasă de liceu.
Credeți că pot?
Clasa a 9-a am terminat-o la liceu, profilul turism și alimentație, dar acum in a 10-a, sunt la duală, profilul comerț și vreau iar la liceu.
Doar 2 zile am fost in aceasta clasă de duală și vreau cât mai urgent să mă transfer.
Zilele astea nu mă pot transfera?
Eu știam că doar când se încheie un semestru sau anul școlar, dar având în vedere că am fost doar 2 zile nu văd ce nu ar fi posibil și acum.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu conteaza cate zile ai mers, conteaza faptul ca ti-ai facut dosarul si acesta a fost deja introdus in baza de date a inspectoratului. Nu stiu dacă mai accepta directoarea/ directorul. Du-te cu părintii si roaga pe directorul de la liceul tau să anuleze dosarul. In caz contrar, va trebui să lupti ca sa obtii note mari si in felul acesta vei putea fi transferat inapoi la liceu... Daca nu reusesti sa obtii notele, va trebui sa termini profesionala si sa te inscrii apoi in clasa a XI -a la liceu( daca ai avut peste 5 la EN)

De ce nu iti place unde esti in prezent? Primesti bani profesionali, daca nu ai mai mult de zece absente pe luna (nemotivate)

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca se mai poate asa ceva, ca aici nu se joaca nimeni cu asemenea transferuri.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Nu e posibil. Îmi pare rău.