| crinaalina a întrebat:

Am o mare rugaminte pentru cine aparticipat la Cangurul pe 27 ian, la engleza. La noi la scoala se da sambata (nu stiu de ce) si as avea nevoie disperata de subiecte ca sa le lucrez. Sunt in clasa a 4-a, dar am intele ca in revista care se da la examen sunt subiectele pentru toate clasele, deci ar trebui sa le aiba toti care au fost la concurs, indiferent de clasa. Ma descurc cu rezolvarile ca am un frate ultra dotat la engleza, dar n-am subiectele. Credeam c-o sa le puna pe site, dar nu le-au afisat.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| andrei123 a răspuns:

Aici gasesti subiecte si mai jos rezolvarile dar din pacate nu sunt cele care s au dat pe 27 pentru ca inca nu au fost postate pe site! http://www.cangurul.ro/Cangurul%20lingvist/subiecte_cangurul_lingvist.php

| Katiee^^ a răspuns:

In revista pe care o am eu subiectele incep cu clasa a V-a happy. Dar totusi, este un concurs... Daca nu crezi ca ii poti face fata nu ar fi trebuit sa te inscri.

| crinaalina explică:

In primul rand profa ne-a inscris pe toti din clasa(aproape obligatoriu), in al doilea rand sunt aproape sigura ca e o facatura, pentru ca examenul real a fost pe 27, ai mei au intrebat alti profi de engleza si toti au zis ca nu se poate da cu 3 zile mai tarziu decat resul tarii...in conditille astea...zau daca ma simt vinovata de cevawinking vreau sa aud ce explicatie imi da profa ca am facut perfect si totusi n-am luat niciun premiu