| theGazetteVortex a întrebat:

Ma ajuta si pe mine cineva cu un discurs de sfarsit de clasa a opta va rog? peste nici macar 14 de ore am banchetul si am o gramada de facut, si nici inspiratie nu am. va rog mult ajutati-ma, vot pentru cel mai bun!

Răspuns Câştigător
| Gorillaz a răspuns:

Iti dau eu un inceput si cateva idei :
Inca imi amintesc primele zile de scoala, ma intelegeam/nu ma intelegeam cu nimeni/toti ( depinde cum se potriveste la tine ), mi am facut prieteni, ne am ajutat la diferite proiecte( aici tot exemplifici si dai nume eventual pentru prietenii apropiati) etc am avut momentele noastre cand ne am pierdut cu firea... tin minte cand am avut. prima noastra bataie cu apa ( sau ce amintiri mai ai tu, e doar o idee ) si am ajuns pana in ziua de azi, cand cu greu rostesc aceste cuvinte, sunt poate putin emotionat pentru ca pe unii dintre voi s ar putea sa nu ii mai vad desi imi doresc ca soarta sa ne uneasca drumurile din nou... schimbi si tu cu ce vrei, le multumesti si profesorilor spui ca te ai simtit bine alaturi de ei, dirigintei, spui ca o sa fie acestia anii de copilarie pe care nu o sa ii uiti,,, ca final,, poate spui un "multumesc" sincer pentur multimea care te a lasat sa iti tii discursul, sper sa te descurci big grin

3 răspunsuri:
| Eduard a răspuns:

Pai nu trebuie sa te balbai si trebuie sa fi sincer, nu trebuie sa ti un discurs pentru toti profesorii ci poate pentru unul care l-ai placut tu foarte mult si pana la urma nu sa ai curaj dar sa vrei sa faci asta ca nu are rost sa o faci din obligatie. Inspiratia iti va veni daca esti pregatit. Nu are cum nimeni sa-ti spuna ce sa scrii decat cum. Scrie despre amintiri placute, scrie cum te-a inspirat pe tine si pe colegii tai, cum v-ati distrat si fa-l sa se simta bine. Simplu.

Bafta si distractie placuta!

| theGazetteVortex explică:

Pai, in primul rand ar mai trebui sa dorm si eu, am si eu viata, in fine is fata, deci de obicei fetele au mai multe de facut inainte de banchet,[intelegeti voi]... oricum mersi mult de sugestiitongue

| gfy a răspuns:

Buna asta. In 14 ore nu ai timp sa scrii un discurs, dar in schimb ai timp de altceva? Trebuie sa pleci in Italia sa-ti iei haine sau? Pune-ti capu` la contributie, nu mai cauta prosti.